GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Konstnatten

2017-10-01 | 20:43:37 | Foto/Fotografering

Nu sitter jag invoirad i filt och sörplar te här hemma efter en så överväldigande , underbar, maxad Konstnattenhelg. Vet knappt var jag ska börja, hur jag ska uttrycka mig eller landa i det här.
Över 1000 besökare och nerverna har varit på helspänn. Tror jag börjar helt enkelt med att försöka berätta lite och avslutar med bilder.
 
I fredags var det premiär/öppning och jag stod i den stora hallen jag hade fått för mig själv kl 18-23, i går lördag från kl 14 till klockan 1 på natten och idag hade jag öppet 11-14 innan det var dags att plocka ner allt igen.
 
Jag har fått sådan enorm hjälp från Stefan, mamma och pappa. Mitt hjärta svämmar över av kärlek och jag är så rörd över mina fina vänner Karin, Maria och Annelie som kommit flera gånger, stått med mig, servat med kaffe, 
viskat peppande ord och stöd i mitt öra när jag tvivlat och varit nervös. KÄRLEK!♥
Gamla klasskompisar och andra vänner som kommit bara för min skull.
En som till och med grät av stolthet när hon såg den stora förstoringen som arrangörerna hade tagit fram av en av mina målningar. Kan inte med ord nog säga hur glad och tacksam jag är i hjärtat över dessa fina människor som verkligen bara visat sån genuin glädje för mig.
 
Alla dessa fantastiska samtal med andra konstnärer och fotografer, samverkan och support!
Och så..all denna överväldigande fina och fantastiska respons jag fått på både min konst, mina teckningar och mina foton av alla besökare..i alla åldrar och både män och kvinnor. Så många fina ord,  egoboostande...att få se och höra direkta reaktioner och sen stå och ta emot ros och även få prata om det jag gör på ett helt annat sätt som man aldrig gör när man bara spammar sina instagramkonton med sina skapelser..
Jag är så jättetrött, helt slut, ont i kroppen...men så totalt jättegenomglad för alltihop.
Sen att jag sålde för så himla mycket mer än jag någonsin vågat drömma om, det är bara ett stort plus men inte det viktiga alls.
 
Jag har sålt originalteckningar, konsttryck och foton, fått efterbeställningar på slutsålda print och på större format av foton än vad jag ställde ut. Och jag har sålt två tavlor.
 
Ja..wow.
 
Här kommer en bildbomb.
 
 
Det första som mötte mig när jag anlände till min utställningsplats/hall i fredags eftermiddag - de hade smällt upp förstoringen av min mest populära tavla..den enda jga inte vill sälja men som så många vill köpa...Det kändes så maffigt, mäktigt och underbart..och det blev genast intervju med tidningen.
 
Besökare direkt vid öppning
 
 
Det här fotot såldes nästan direkt
Tavlan by night
 
 
Jag ställde ut i Tidaholms Museums stora Bilhall där jättegamla bilar och brandbilar annars huserar och vissa bilar stod kvar.. Jag hade monterat fotona på väggarna men när jag kom till lokalen 30 min innan premiäröppning hade allt rasat antagligen pga det råa klimatet..så fick utnyttja bilarna helt enkelt..Blev bra!
Fler naturfoton
  
 En vikvägg fylld med originalteckningar och de flesta såldes så var bara bara att sätta upp nya allt eftersom, tur jag tog med ett gäng teckningsblock/böcker.
Ett urval av prints jag hade tryckt upp,  "SATC"printsen sålde slut.
 Jag och några av målningarna 
Fler målningar...fick så mycker beröm för att de var egna, gjorde folk glada, särskild stil och älskade kontrasten dessa feminina och färgstarka verk kontra den ruffiga lokalen.
 
De två nedersta tavlorna såldes..Överst syns originaltavlan som arrangörerna förstorade..enda tavlan som inte var till salu..men oj så många spekulanter på den.
De som köpte de två andra tavlorna blev bara så med en gång kära. Den bortre, den med randiga klänningarna köptes av en som sa " Jag gillar inte rosa alls..men jag ska bara ha den här".
Och "SATC nr 2" köptes av en man och en kvinna som inte ens brydde sig först att fråga vad den kostade.
 
Bara för att jag är så förbenat stolt och glad över förstoringen...och nu över mig själv..Efter den här helgen vågar jag nog äntligen verkligen tro på att jag kan...och jag känner mig älskad och stöttad av en några helt fantastiska människor som rört mig ända in i botten av mitt hjärta.
 
TACK!!
Kommentera 7 st

Kommentarer
Amanda
2017-10-03 - 21:16:47

Så himla bra, heja dig!

Svar: Tack Amanda <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Sabine
2017-10-05 - 11:26:37

❤️ Härligt, du är grym!💪😊

Svar: men tack så hemskt mycket <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Jeanette
2017-10-05 - 17:52:18

Heja dig!

Svar: tack <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Hanna Karlsson
2017-10-05 - 19:52:09

Wow, så roligt att läsa om hur lyckat det blev!. Sträck på dig, du är grym. :-)

Svar: tack snälla Hanna! Du är alltid så snäll, stöttande, peppande, guld värt! <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anonym
2017-10-05 - 22:03:58

Men så häftigt!!! Hoppas du klappar dig själv på axeln riktigt mycket!

Svar: tack snälla du! Ja det har jag faktiskt gjort och jag är fortfarande nästan chockat glad!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Karin
2017-10-15 - 20:22:52

Häftigt! Kul att det gick så bra! :)

Svar: tack snälla!! ja jag är fortfarande skitglad!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Mia
2017-11-09 - 16:19:43

Härligt, vilken grej!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: