GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

En perfekt midsommarhelg

2017-06-25 | 18:07:49 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Jag älskar de här slappa långhelgerna om man har turen att få vara ledig..och jag älskar Midsommar..när den bara får vara lugn och skön...ha sin gilla gång.
Jag har aldrig varit mycket för storfester kring högtider, kanske bottnar det i från barndomsminnen och den kanske lite underliggande oron kring hur pappa och även andra vuxna runtikring mig skulle hantera alkoholen en sådan här festhelg. Men sen är jag ju å andra sidan väldigt bekväm av mig och en hemmagris på det..
Så för mig har det varit precis perfekt att på Midsommaraftonen ta en långfrukost, pula och pilla och dona lite här hemma innan mamma kom hit och vi tillsammans gick till kyrkogården och satte lite blommor hos Mormor&Morfars + Farmor+Farfaras gravar innan vi tog oss en timmes promenad på landet och plockade oss en stor midsommarbukett.
Väll hemma igen dukade vi upp till en stor smörgåsplocklunch för mig, henne och Stefan och sedan satt vi på altanen och bara mös medan det halvsoliga vädret övergick i ett sommarspöregn.
 
Mamma åkte hem mot kvällen och då kom Karin hit istället och det blev tapas, musik, snacks, prat och skratt.
 
På midsommardagen vaknade jag tidigt, gjorde kaffe och bara hade det skönt innan det blev långpromenad + en löprunda uppe på berget för mig med mamma och sedan en gofika.
Grill och mys på kvällen, bara jag och Stefan och idag har det inte gjorts så mycket mer än lite dammsugning och tvätt..
Nu väntas det ynka 3 jobbdagar innan 5,5 veckors semester drar igång och på torsdag stick jag och Karin till Grekland!
Så underbart!
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: