GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

hejdå julen..och hejdå till annat med

2017-12-27 | 15:25:05 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Imorse strålade solen in igenom sovrumsfönstret och det kändes nästan talande för att juldagarna nu är över och att nytt år väntar runt hörnet.
Så idag åkte det mesta av julpyntet ned i sina lådor  och granarna kläddes av och ner i källaren igen. 
 
Vill alltid börja ett nytt år med rent hus. Och precis som jag sagt hejdå till julen för denna gång så blir året 2017 också året då jag på allvar verkligen säger hejdå till allt vad energislukare, falskhet och utnyttjande heter. ( vilket jag säkert sagt föregående år med men som jag hoppas jag inte säger om ett år igen..)
 
Jag är allt för att ge människor en ärlig chans.. och en andra chans och många gånger en tredje.
Men så ofta slutar det med att jag själv sitter här och känner mig tom och ledsen...och det leder i sin tur att jag känner saker jag inte vill känna eller tänka.
Nu är jag på allvar så färdig med vissa människor och deras beteenden. Att man bara duger ibland, skitsnack bakom ryggen eller att inte ens repekteras så pass att man tillfrågas om eventuella missförstånd utan att saker och ting bara "antas".
Eller det där att vissa folk inte ens kan hälsa men man ser och vet att de följer precis allt man gör här på nätet. Varje inlägg, varje bild, varje story. Jag trött på folk som inte är konsekventa i hur de behandlar sina medmänniskor.
 
Men i allt sånt här ledset blir det ju också en glädje när man så svart på vitt och i hjärtat vet vilka som verkligen finns där för en i vått och torrt, i med och motgång...och den klicken människor ...NI ÄR SÅ GULD VÄRDA ♥
 
 
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: