GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Fira livets liv litegrann

2016-03-03 | 20:02:50 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Så här vardagslyxigt vart det igår kväll. Rosa bubbel och tapas, ja det fanns västerbottensostpaj, kycklingspett, lufttorkad skinka och lite annat också att mumsa på.
Ibland är det gottigt att bara fira livet själv lite extra en vanlig onsdag så där.
Njuta. 
En riktigt bra dag igår.
Inte bara löprundan som kändes fantastisk igår. Cheesecaken jag gjorde blev också smarrig, jag hade massa underbara sms/chatsamtal med en vän...och så bokades det en resa till sol och värme!
I maj blir det en vecka på Mallorca! Åh vad jag längtar.
 
Kom ut på en löprunda till idag dessutom, min tredje denna vecka, så härligt med plusgrader och barmark, även om det var snö i luften igår. Men idag var det sol och fågelkvitter igen och bara vattenpölar kvar av den där snön.
Vore underbart att komma tillbaka i min löprutin som jag ju var inne i så bra förra året fram till i höstas.
Och visst ska absolut inte ljuga eller sticka under stolen med att det vore roligt att kanske vara i liiiite tightare form då lagom till Mallis och bikinin..Men vet ni vad, skulle det inte hända, helt ok. Vilken form jag än må ha så åker liksom bikinin på .
 
Jag må ha en väldans massa komplex till och från och bli frustrerad över daller och valkar, i alla fall i provrum..men sånt där så kallat "självhat/förakt" är i mig mindre än kärleken till godheter och smaskens saker.
Jag gillar liksom choklad, vin, lösgodis, pasta, mackor och sånt mer än vad jag tycker en fit kropp är värd eller försöka intala mig att det är jättekul att äta minimalt eller bara ägg, keso och tillskott.
Jag "unnar" mig inte mat, jag tycker bara jag är värd att njuta.
Sen kan den njutningen både vara en 7 km löprunda, ett par nya skor, rosa bubbel eller en flottig mozzrellapizza.
Livets liv!!
Kommentera 1 st

Kommentarer
Anna J
2016-03-03 - 20:53:43

Åh va härligt att ha en resa till sol och värme att se fram emot. Mallorca är en helmysig ö tycker jag med massor att erbjuda oavsett vad man är ute efter.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: