GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

tur och retur

2014-05-10 | 23:04:50 | Egocentrerat&Vardagligt

 
 
Hola las blogosferos!
Så var man då hemma i Sverige igen...Hade gärna stannat en vecka eller två till nere värmen, fått än mer bränna och sluppit vardagsmåsten..men för att göra det bästa av situationen så har jag väl här hemma nu duschat syndigt länge med öppen mun, njutit av två koppar te som inte smakar klor samt njutit av äkta svensk pizza.
 
Det var en fin, varm och underbar vecka i Alcudia med min karl och mina svärföräldrar.
Ätit alldels för mycket men njutit av varenda tugga, lyckades få till en solbränna till slut och har bdat i både hav och pool. Firat mannens 40årsdag, haltat runt på spanska gator och stränder med min trasiga tå, shoppat ditt och datt och provat ett otal parfymer som alla gett mig utslag och eksem. Åkt buss till Palma och irrat runt efter sevärdheter så som Katedralen men fick istället se brasilianska gymnaster på ett torg. Ätit små bakverk varje dag och även ätit yoghurtglass..som just smakade hmm naturell sur yoghurt..i fryst form.
 
Jag har förundrats och förfärats av att se vuxna kvinnor kring hotellpoolen bli alldeles betuttade och skratta åt varenda stavelse åt en man som jag nog skulle klassa som ganska så blåst, ja en manlig "bimbo" och totalt oattraktiv som stolt berättade anekdoter om hur han hamnat i fyllearrest på stor kryssningsbåt, portats från just sådana kryssningar med detta bolag och fått böta för droginnehav i Finland och utfört diverse rån och åt alla dessa idiotier så sa kvinnorna bara " hihi du är ju gaaaaaaaalen!" och fortsatte tävla om hans gunst och han fortsatte kackla fram dumheter.
Dios Mio.
 
Just nu slappar och njuter jag återigen i vår stora härliga soffa med pälsklingarna runtom mig och kollar på Eurovision, jag är iklädd mina nya slappebyxor inköpta på Palmas flygplats tidigare idag och imorgon bitti ser jag fram emot en kopp java eller två som inte ser ut som tjära eller smakar som avbrända fyrverkerier eller svarta popcorn luktar. Hej Sverige och Heja Sanna Nielsen!
 
Kommentera 6 st

Kommentarer
Annster
2014-05-11 - 04:09:50

Låter som en underbar resa :)

Anna
2014-05-11 - 16:50:09

Hej! Har du några bra tips om Mallorca, sevärdheter, shopping, restauranger mm? Jag och min man ska åka dit i juni och tar tacksamt mot alla tips

Svar: Hej!Var på Mallorca ska ni?
Förra året var jag och mamma i Portal Nous, ett litet samhälle med väldigt lyxig hamn och vacker natur.
Denna resan bodde vi centralt i Port de Alcudia, en del av staden Alcudia, nära stranden och hamnen.
Söndagar och tisdagar är det marknad i en äldre del av Alcudia med mycket läderprodukter, delikatesser, smycken och "marknadskrimskrams".
Vid hamnen finns det en hel del butiker, både många mer turistiga men också många lyxiga , en del mer budgetkedjeaktiga och så t ex Mango.

En dag var vi i Palma men vi gick mest bara runt, en fin mix av "Gamla Stan-vibbar" blandat med storstadspuls.

I Staden Inca har du Mallorcas största marknad och läderproduktion..men den har jag inte besökt.

Vi har mest satt oss på små fik och caféer, nån enstaka lokal restaurang, då vi haft halvpension och all inclusive då jag rest dit..men överlag tycker jag de ha rbra mat, fina råvaror, bra utbud och väldigt serviceminded överallt.

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Fröken H
2014-05-11 - 20:54:03

Vilken fin resa det låter som! :)

Hanna
2014-05-11 - 21:06:44

Skönt att vara hemma!

Anna J
2014-05-11 - 22:02:55

Välkommen hem! Låter som ni har haft en bra resa och det var du väl värd. Kram!

A
2014-05-12 - 12:02:34

Kan bara hålla med de andra som skrivit att det låter som en skön semester.
Och den där "manliga bimbon" vid poolen, hahaha!
Visst är det ändå lite kul när det dyker upp "konstiga" människor som man kan förundras och förfasas över. :D
En favoritsysselsättning är att bara sitta på något skönt ställe med en kaffe eller något annat gott att dricka och bara tomglo på människor!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: