GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

wake run lift eat sleep repeat

2013-11-05 | 22:57:33 | Egocentrerat&Vardagligt

Magtröja från www.avanna.se
 
Nu ska jag snart hoppa i säng.
Haft en skön kväll som började med ett pass på motionscykeln. Mina benhinnor, i alla fall på vänstra benet stramar och molar fortfarande så inga löprundor denna vecka...och lika bra jag blir lite mer vän med den där cykeln om det blir en jättesnöig kall vinter...och även om det enligt mig är skittråkigt att sitta på den där maskinen, SATCavsnitt till trots så kan jag inte förneka att det inte finns nåt som får mig att svettas lika mycket.
Men nån inomhusträningsmännsika blir jag nog aldrig..Om jag rör på mig vill jag RÖRA på mig. Komma framåt, komma nånstans, komma i mål. Och få frisk luft.
 
Efter en varm dusch festade jag till det med en Billys Panpizza till kvällsmat...Veggiesorten..som jag dock hottade upp med Serranoskinka bredvid.
 
Sen kom bästeKarin på besök, alltid lika härligt!♥
 
Nepp nu blir det sängen..kanske tar med mig en kokbok som lektyr..vill ha lite inspiration vad jag ska njuda föräldrar och svärföräldrar på på fredag...fast finns ju risk att jag bara kommer bli hungrig...
Kommentera 2 st

Kommentarer
Malin
2013-11-06 - 07:05:05

Hoppas benhinnorna skärper sig! Haha, jag är tvärtom! Eller ja, jag tycker det är så förbaskat tråkigt att springa... Likaså cykla inne visserligen. Men gå på pass inomhus med ledare som peppar är ju jättekul! Förutom spinning då :P

Fröken H
2013-11-07 - 13:51:50

Hoppas du är bättre i benhinnorna nu! Jag är lika dan när det kommer till löpning, så mycket roligare att springa utomhus :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: