GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Voila! Carrie!

2013-11-04 | 19:14:50 | Egocentrerat&Vardagligt

Linne, www.avanna.se 269SEK
Just nu 3för2 på ALLA linnen.
 
Lite ego får man väl vara som designer och sätta sig själv på ett lite om än visserligen med kapat huvud..?
Hehe..
Men jag gillade bilden på mig själv jag tog i hotellbadrumsspegeln när jag hade Carrielinnet på mig..gjorde ett testtryck på ett linne av bilden, mest för att ha själv..och tja jag tyckte det blev snyggt helt enkelt.
Och eftersom jag inte har rätt att sälja linnen med Carriebilden..så löser jag det genom att sälja linnen med en bild på mig där jag bär Carrielinnet.. VOILA!
 
Kommentera 3 st

Kommentarer
Malin
2013-11-04 - 19:35:48

Men hur funkar det? Jag tänker att bilden är ju fortfarande där, hur kommer det sig att det här är tillåtet? Frågar av nyfikenhet :)

Svar: ska jag vara ärlig så har jag inte helt 100 koll på reglerna här heller..men själva Carriefotot är dels inte i fokus eller upptar större delen av motivet i sig och jag ser ingen större skillnad på detta än om jag hade fotograferat en modeplåtning t ex med en modell som bär massa olika kläder som jag inte själv designat och sen skulle sälja bilderna.Men som sagt, är osäker på vad som gäller här men som sagt nummer 2 - fotot på carrie är inte huvudmotivet utan en del av ett större motiv/annat fotografi.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anonym
2013-11-04 - 19:48:46

Hej! Vet inte om du samarbetar med Idiwa men detta skal är väldigt likt ditt... http://www.idiwa.se/skal-iphone-5-5s-parfym-med-rosor

Svar: Det är helt i sin ordning , idiwa är de som tillverkar skalen och anlitat mig som designer 😊
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Fröken H
2013-11-08 - 21:21:54

Smart drag Anna! :D


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: