GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Butiksöppet och ute och cyklar..

2013-11-28 | 19:12:10 | Egocentrerat&Vardagligt

 
 
Åh herregud, idag har det gått i ett!
Förmiddagen spenderades en hel del på min cykel och hur jag än cyklade så var det motvind. Lämnade fotoleveranser på julklappsfotobeställningar, handlade hem lite galgar och grejer till shoppen och inför imorgon, hämtade hem nya linser, var på blomsterhandeln och köpte rosor och cyklade ner till kyrkogården och lade dom på mormors grav då det skulle varit hennes 78:e födelsedag idag ..så sa "grattis" till henne och "hej" till morfar ♥
 
Väl hemma var jag bra mör i benen och hmm motvindssnorig.
Resten av dagens har det tryckts och packats ordrar, varit på posten och postat och så stökar jag, städar, gör iordning, pyntar och piffar inför imorgon då jag har BUTIKSÖPPET igen. Ska bli roligt! Bjuder på kaffe, pepparkakor, skumtomtar och shoppingerbjudanden.
Så välkomna om ni har vägarna förbi Tidaholm!
 
Sen undrar jag lite över hur vimsig och disträ jag blivit...
Idag skulle jag hämta en sax till Stefan och kom istället med en ljuststake och la i hans hand.
Och när jag skulle kissa förut så lyfte jag locket och fick se att badrumsfönstret inte var riktigt stängt " det ska jag fixa" och skulle kliva upp på tastolen...och plumsade rakt i  med ena benet..tur jag inte hade hunnit kissa..
Jisses.
Kommentera 2 st

Kommentarer
Elin
2013-11-28 - 20:33:46

Jag insåg att något var fel då jag försökte ställa min odiskade kaffekopp i badrumsskåpet istället för i diskmaskinen i förmiddags.
Ibland har man för mycket i huvudet bara och hade jag varit i närheten av Tidaholm hade jag gärna kommit förbi :)

Svar: haha "skönt" ändå att det är fler som kanske har tillfällig sinnesförvirring och är lite disträa ;)Kram!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Fröken H
2013-11-29 - 09:39:14

Du är inte ensam om att vara disträ, för mig är det en konstant pågående kamp. Jag glömmer stänga dörrar, garderober och börjar ofta göra något för att bli distraherad och sedan glömma vad det var jag gjorde. Det är ju tur att Eric lärt sig leva med det, annars hade han nog blivit tokig :P


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: