GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Ny kategori: Mat!

2013-02-27 | 19:05:00 | Egocentrerat&Vardagligt

Ni verkar vara en del, både här på bloggen och på min Instagram ( avannawebshop heter jag där) som gillar när jag lägger upp mat och gärna ser mer sådant och recept.
Så nu har jag lagt till en ny kategori här på bloggen: Mat&Recept!
 
Nu är jag ingen som står och bakar en massa alla Kelly Biddle ♥ eller som direkt i huvudet vet hur man reder en sås och har egna brödrecept i skallen som UnderbaraClara eller nån som gör avancerad, proffsig, god  mat nästan varje dag som svägerskan min.
Men när andan faller på gillar jag att laga mat och det är jättekul när andra gillar den.
 
Idag mellan alla jobbvarven hann jag med att både göra massor av fyllda och lindande kycklingfiléer så dels Stefan har att ta med till jobbet resten av veckan och jag har att bara värma.
Men till lunch gjorde jag varma parmalindade brieknytten som jag åt med sista biten av pajen jag gjorde i måndags.
Mums!
 
Och nu ska jag ta en av kycklingfileerna och ett glas rött vin och ta kväll.
Recept på paj och kyckling kommer imorgon!
Kommentera 9 st

Kommentarer
JUNITJEJ
2013-02-27 - 20:03:23

Vad maten ser god ut!

Ida Nilsson
2013-02-27 - 21:33:24

Om du lagar mycket mat så är det ett tips att ha fler kategorier utefter innehåll i maten. Det har jag precis gjort, annats blir det så svårt att hitta recepten igen för läsarna :) Det är ju om man lagar en del då vill säga.. :)

Svar: det tåls att tänkas på men nja så mycket lagar jag inte. Nu ska jag kika in dina recept och kanske få lite helgmatsinspiration!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Ida Nilsson
2013-02-27 - 21:43:30

Då är det ju en annan femma i och för sig :) Ja du är så välkommen! :)

Svar: verkligen jättefin och inspirerande..och LÄSKANDE blogg du har =)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Ida Nilsson
2013-02-27 - 21:55:20

Tack så mycket, jag ska ta det positivt hoppas jag? ;)

Svar: haha ja till 100% =)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

˟ Photospiration
2013-02-27 - 22:16:28

Der ser mycket gott ut! :)

Evelina
2013-02-28 - 00:27:31

Tack för att du gav mig en hungerkänsla så här mitt i natten, ser riktigt smaskigt ut!

Emma
2013-02-28 - 01:58:25

åååååååååååååååååh, hur funkar brieknyte? lindar man bara in det i parmaskinkan och äter?

Beata
2013-02-28 - 06:11:58

Åh, ser verkligen fram emot den här kategorin!

donnasandra
2013-02-28 - 20:34:38

Går du helt på LCHF nu? För mig fungerade det inte så bra eftersom för mig var det svårt att få till bra vegetarisk mat hehe

Svar: nope det gör jag inte , jag fikar kakor varje dag haha =)
men tycker inte det ska vara så svårt med vegetariskt alternativ, de flesta vegobiffar, quorn osv är väl inte jättekolhydratrika?
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: