GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

julmysplaner

2013-12-01 | 21:50:16 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Undrar hur många adventsstakebilder det har publicerats idag i sociala medier..?
Ovan ser ni ialla fall hur det ser ut i vårat lilla kök.
Tycker det blev mysigt med lite gammeldags retrokänsla.
Hmm..sladdar blir dock aldrig snyggt på bild.
 
Denna första advent flög i alla fall förbi och jag vet inte riktigt var dagen tog vägen. Har känt mig ganska låg idag. Hängig och däven och lite "illa" till mods på nåt sätt.
Men hann med en mysig tur på stan med mamma framåt kvällen då vi spanade in "Skyltsöndag".
 
Jag ska försöka mysa och njuta så mycket jag bara kan nu fram till jul. Denna tid brukar gå så sjukt snabbt och innan man vet ordet av det är julen över och alla de där drömbilderna av perfekt jul man hade i skallen faller i kras..Nu i år tänker jag inte ha några drömbilder..utan bara vara i nuet och och ta till vara på det.
 
Fick som önskemål av en läsare att lista mina "julfilms-måsten" och det har jag visserligen gjort några gångr förr här i bloggen men det är ett mysigt inlägg att göra så det ska jag göra och det där med julestämningsfilmer ingår definitivt i min julmysplan.
 
..men nu ska jag ta kvällens sista kopp te för att lindra den riviga halsen och sen i säng med en spännande bok.
Kommentera 5 st

Kommentarer
Anna J
2013-12-01 - 22:19:40

Ser fint ut i ditt kök. Jag har inte gjort så mycket hos mig men en ljusstake och två julstjärnor är på plats i fönstren i min lägenhet, samt ett stort fruktfat med clementiner och äpplen samt en och annan julblomma. Det är en bra början tänker jag. Hoppas det inte blir nåt mer av din hängighet utan att du vaknar upp pigg imorgon, det planerar jag att göra... :-) Kram!

Svar: Låter sannerligen som en bra början tycker jag med =) Och ibland tyvker jag inte det behövs så mycket. Ibland räcker det ara med lit tända ljus, en julgranskula och just clemetindoft =)Hoppas du kunnat ha det mysigt idag och att du vaknar helt frisk imorrn vännen!
massa kram!!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Sara
2013-12-01 - 23:00:31

härliga bilder :)

Frida
2013-12-02 - 06:03:26

Åh vad mysiga bilder!
Var gärna med och tävla på min blogg, du har chansen att vinna 200 kronor på valfri internetshop! http://rockabillygirl.se/t-a-v-l-i-n-g

Hanna Karlsson
2013-12-02 - 09:44:42

Vad fint det ser ut!

Marie Bergman - Om livet på Cypern
2013-12-04 - 11:58:32

Åh vilken mysig bild :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: