GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

lite tatueringar och lite growl gör dig inte hård

2012-02-04 | 21:47:54 | Musik/Böcker

Nej denna årets första Mello-delfinaltävling var ju inte mycket att hurra för.
The Moniker var mer än lovligt dålig efter förra årets hyfsade OH My Godbidrag.
Sean Bananmusik har jag aldrig förstått mig på, är glad att min hjärna inte tar till sig sådant. Abalone Dots, hmm gäsp nej fast satt mest och undrade vad hon hade OM hon hade nåt under den virkade klänningen där bakom cellon, Afro Dite visst fart, go och snygga brudar men nej.

Loreen var helt helt ok och så sett bäst ikväll, och vackrast näst efter Sarah Dawn Finer, men har vi inte hört denna låt spelas om och om igen varje sommar på dansgolven på krogarna sedan 2001?

Och Dead By April...? Ursäkta mig men jag kan inte förstå varför vuxna män dels vill se ut som småpojkar och varför dessa gossmän dessutom måste överposera med hårdrocksgester och ha så mycket tatueringar de bara kan för att visa att " se vad hårda vi är" när de ändå bara mesar till det med sliskig boybandsång fast i dålig tappning och försöka varva detta med lite growl för att dubbelvisa att " se vad hårda och farliga vi är" innan det igen blir lite mesig falsksång.

...och jag vill så gärna gilla Marie Serneolt, tycker hon är en underbar människa, men låten och den där guldglittriga fiskefjällskroppsstrumpan..?

Nej bäst ikväll var Björn Afzeliussnutten under Torstens Flincks intågande och presentation samt Helena Bergströms mellanakt....och så gillar jag Patrik Isakssons bidrag där från förr som nu tävlar i tredje chansen.
Synd också att Eboot and the gang inte gjorde Dilbalåten från början förra året, den var riktigt bra nu.

Detta var mina åsikter..hur lyder era?


Kommentera 14 st

Kommentarer
S@ndra
2012-02-04 - 22:30:28

Jag tyckte lätt att Dead by April va bäst! Min musiksmak & sen så är de ju så heeta! ;) Bästa! Loreen va med toppen:)

Tur att vi alla har olika smak & tycken! :)

Malin
2012-02-04 - 22:39:05

Hehe, jag tycker ungefär som du, har också skrivit en liten recension i min nya blogg :) Jag tyckte nog att Soundtrack of our lives var bäst ikväll!

a Lady & a Tramp
2012-02-04 - 22:58:30

ja, jag säger bara puh.... sett med halva ögat, och resten på twitter. som vanligt mest kommentarer om kläderna.

Jag ska skaffa kroppstrumpa och börja sjunga diggediggedingdingding i protest mot allt tror jag!

Näe, mello var bättre förr....

kram!

Anna J
2012-02-04 - 23:04:40

Jag gillade Loreens låt och TSOOL:s version av Dilbas låt bäst.



Och vackrast var Loreen och Sarah. Det strålade om dom, på olika sätt men ack så fina båda två.



Låtarna med Afro-dite och Marie var så tråkiga så klockan nästan stannade. Synd på såna snygga tjejer, som alla kan bjuda på bra show.



Nu fortsätter jag mitt Will&Grace-maraton. Vilken fin bild på dig. Kram och ha en fortsatt fin helg bästa Anna!

Lydia
2012-02-05 - 01:16:46

Jag ser inte längre på melodifestivalen, då jag anser att det bara är ett skämt nuförtiden :/ Blir bara besviken varje gång jag ser på det.

Art By Tina - Konst & Fashion
2012-02-05 - 10:59:30

Håller med om varenda ord du skriver. Kollar på play nu - usch vad pinsamt mycket är. Sean banan - ett jävla skämt eller?

Art By Tina - Konst & Fashion
2012-02-05 - 11:03:27

Hörde Dead by april nu - men va faaaan. Hur tänkte dom där - growlet - ja visst - helt okej - men hans jävla ljusa flickröst som kommer in där ibland - som sagt - hur tänkte dom där - som typ tre låtar i en som krockar. Usch. Att jag har dåliga upplevelser av bandet sedan innan gjorde ju inte saken bättre. Nej, att delta i melodifestivalen - det var ett rejält fall för dom.

Ida
2012-02-05 - 12:09:17

TSOOL var lätt bäst! Och Helenaa mellanakt. Sen tyckte jag att Gina var himla duktig och rolig också. Men av bidragen var det inget som tilltalade mig heller.

Helén
2012-02-05 - 12:39:13

Jag såg inte hela festivalen, tycker inte det brukar vara så mycket jag gillar så att sitta och bara klaga en hel kväll känns sådär. Men jag såg alla bidragen. Jag gillade Marie mest, delvis pga kroppsstrumpan. Låten kommer nog inte hamna på min spellista. Men kanske. ´



Jag säger fler kroppsstrumpor åt folket! Även om folket sällan gillar dem. Jag älskar glittrande kroppsstrumpr. Använder dem sällan själv men gillar folk som satsar. =)



Marie brukar ju alltid privat ha en cool klädstil om man ser henne i tidningar men jag gillar att man går all in och skiter i vad folk tycker om man ska ha uppträda. Men jag gillar ju Lady Gaga med numera så.... =)

Emma says style, love & rock and roll.
2012-02-05 - 13:31:12

Jag kollar inte. Det är inte direkt så att jag innan melodifestivalen drar igång tror att det kommer att vara något annat än just en melodifestival ;] Lika bra att hålla sig undan :D

lisette A
2012-02-05 - 15:41:48

In och kika i min blogg hur EFTERFESTEN var på melodifestivalen! Det var jättekul!



kram kram

Maggiebell
2012-02-06 - 10:00:45

gillar INTE Dead By April, håller med dig där! pojkband och hårdhet hör inte ihop hur mycket man än försöker...

Grimgoth
2012-02-06 - 13:23:50

Underbar beskrivning av Dead By April där.

Annie
2012-02-06 - 20:14:36

Haha håller med om allt! Tänkte precis samma sak om Dilbas låt...varför gjorde inte Soundtrack den från början istället? ;) Ser fram emot fler klockrena iakttagelser :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: