GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

september issue in january

2011-01-12 | 17:17:28 | Film/TV/Kändisar

Har haft en skön onsdag hittills, lunchade ute med min bästa vän Karin och efteråt köpte vi med oss fika hem till mig och så tände vi doftljus och la oss i soffan med napoleonbakelse och chokladboll och varsin filt och tittade på The September Issue.

...och nu kliar det ju åter i tecknar-skaoar-foto-designerfingrarna.

Kommentera 2 st

Kommentarer
Kim Engström
2011-01-12 - 18:06:20

sv; Har kontakt med läkare men de proppar bara i mig mer tabletter och säger hur det lindrar. Jag är rätt känslig och spyr lätt när jag får magkatarr, borde lugna ner sig efter tentatiden som är nu och efter två veckorskuren jag äter nu.



Vad skönt att clearly gone hjälpte en del ändå, jag är tacksam över minsta lilla som blir bättre för jag har nått en gräns nu känner jag. Jo, vet att roaccutan kan ge självmordstankar och man kan må riktigt dåligt men jag pratade med min läkare och hon sa att man kunde ha kontakt hela tiden och gå på regelbundna kontroller och vid minsta lilla obehag så kan man sluta. Anledningen till varför jag skulle vilja pröva roaccutan är för att jag sett så många i min närhet som haft grovare acne än mig och fått helt problemfri hy. Jag börjar känna mig desperat..



Tack för tipset, ska absolut testa att föra matdagbok :) Tack, det känns bra att veta att andra har samma problem, att man faktiskt inte är ensam och att någon förstår. För har man aldrig haft problemhy kan man nog aldrig förstår hur jobbigt det faktiskt är. Tack för tipsen! Ta hand om dig!

Sofia
2011-01-12 - 22:00:40

Tyckte den var väldigt intressant faktiskt! Men jag saknade Napoleonbakelsen när jag kikade på den =)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: