GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

can't live without lipstick

2011-12-08 | 08:43:49 | Illustration/Teckning/Konst/Design

illustration: made by me

Finns som poster i Shoppen -www.avanna.se

Kommentera 3 st

Kommentarer
Sanna
2011-12-08 - 10:00:02

fint =)

lisette A
2011-12-08 - 15:03:15

SV: Attraktionslagen funkar som så: Du kommer aldrig få det du önskar om du bara tänker på saknaden av det du vill ha. Då sänder du ut fel vibrationer. Om du istället går och glädjer dig åt det du VET att du kommer få av universum kommer det också till dig.



Attraktionslagen är till för alla, inte bara dom som har det "bra". Den funkar för mig och tro mig, livet har verkligen inte vart en dans på rosor för mig. Tvångsomhändertagen som barn, fosterhem i 11 år, panikångest i flera år, trauman efter trauman och ensamhet. Men jag har alltid velat må bra, alltid trott på lyckan. Och det var när jag förstod att lycka är en livsstil inte en sak du bara finner, och att DU väljer själv hur du mår och hur ditt liv ser ut, som jag faktiskt blivit lycklig.



Idag händer fortfarande trauman och drama i familjen. Självmord, bråk och hat, men skillnaden är att jag tar varje situation annorlunda från när jag var lite. Då bröt jag ihop, kände mig värdelös och tyckte synd om mig själv och tyckte att världen var orättvis. Men jag har förstått att JAG väljer hur jag handskas med varje situation jag hamnar i. Antingen kan jag tycka synd om mig själv, eller välja att se alla sidor av en situation, även dom ljusa. Och känna trygghet i att "Jag har iaf mig själv."



Jag vet inte om jag fått med det jag verkligen vill få fram till dig. ALLA är värda att vara lyckliga. Men man blir det inte förrän man själv tror på att man är värd lycka. Som sagt, lycka är en livsstil.



Jag tror på dig och din lycka, och attraktionslagen funkar för ALLA! Tro mig!

Stor kram

Husfrun
2011-12-08 - 15:13:31

Så snygg.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: