GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

nobel vs Idol, Minnah vs Jay?

2010-12-10 | 18:49:06 | Egocentrerat&Vardagligt

Så vad väljer ni ikväll?
Nobelfesten?
Idol?
Jay?
Eller Minnah?

Jag sitter här lite slongsberusad av rödvin, ätit pasta med en tomatsås som sitter lite klibbad på hakan och se där lite spill på bordet också, iklädd rosa velourmysdress och rollingstonesmassproducerad@H&M-tischa och försöker nu bota menskrämpor och förkylning med Masi och hmm Ipren.
Just kollat senaste avsnittet av Vampire Diaries som nu gör ett längre juluppehåll i USA och undrar hur jag ska stå ut utan denna underbara serie samtidigt som jag försöker klura ut vem jag håller på i Idol..Betraying Jay eller Revanschiga Minnah..? Jag tror jag håller på Minnah..Jay sjunger skitbra absolut men klarade inte av alla hans melankoliska svårmodiga intervjusvar under gårdagens tumult kring hans svek mot flickvännen..och så originell röst har han inte..han låter ju precis som de idoler han själv har...så blir mer Sikta mot stjärnorna iblland när han sjunger än Idol..
Nej Minnah it is.
Och så blir det väl lite zappande till Nobel för lite Ebba von Sydow och fina klänningar.

Kommentera 34 st

Kommentarer
Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog
2010-12-10 - 19:09:48

Jay it is! Fast jag gillar inte hans sätt just nu. Otrohet is NOT the shit =(

Kramis

Gosia
2010-12-10 - 19:23:46

Jag är absolut inte för otrohet, men samtidigt har det ingenting med hans röst och framträdanden att göra (dessutom visste Minnah mycket väl om det att han har flickvän, så helt oskyldig är hon inte heller), så jag röstar på Jay ikväll!

De kan vara en av de mest udda paren jag någonsin sett...

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog
2010-12-10 - 19:25:18

Jag har aldrig råkat ut för det och kommer aldrig nånsin att göra det heller om jag & älskling håller ihop. Men fy fan för såna människor säger jag bara. Jag menar - ett förhållande bygger ju på tillit och respekt och är man otrogen förstör man ju både tilliten och visar NOLL respekt för sin partner. Grrrrr =(

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2010-12-10 - 19:28:50

Gosia:jag tror det kan ligga honom i fatet att det hela avslöjades igår att en del sympatiröstar på minnah för de tycker att jay nu är en skit...samtidigt blir det mindre soännande om de är ett par för vem missunnar sin partner en vinst?



men oavsett jag tycker att jay sjunger skitbra men som sagt han låter som de idoler han redan har..ibland blir det bara ett plagiat..madonna gjorde han skitbra..metallica förra veckan lät ju just bara som metallica..så blev ju mer som sikta mot stjärnorna än Idol..

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2010-12-10 - 19:34:21

Gosia:sen visst..jag skulle aldrig involvera mig med en redan upptagen kille men om det är så att de har en kärleksrelation så är det ändå bara och endast Jay som gjort fel eftersom det är han som är otrogen.

Fred
2010-12-10 - 19:35:35

Tycker alltid att idol är ett nytt sikta mot stjärnorna... Fram med artister som kör eget material, det hade nog Jay klarat det me'... Vore ett fan så mycket intressantare program...

Gosia
2010-12-10 - 19:36:29

Jo, du har absolut helt rätt. Men i mina ögon har Minnah kommit så här långt för att hon fick många sympatiröster när hon fick komma tillbaka och mycket push av juryn.

Hon har inte SÅ stark röst, den är hes och jag gillar det... Men jag vet inte, jag stör mig på henne helt enkelt! Haha

Fast Jay är ju inte en direkt favorit nu heller.

Hoppas verkligen att hans flickvän dyker upp ikväll, bara för att göra det jobbigt för honom!



Samtidigt tror jag inte att Jay kommer lida lika mycket om hon vinner, han har ju sitt band och tvåan brukar alltid få en chans till skivkontrakt den med.



Skitstövlar repar sig alltid bäst av alla!

Gosia
2010-12-10 - 19:43:32

Jaja, det är hans fel, helt klart!

De borde sett till så flickvännen fick veta om det INNAN media fick en saftig story.

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2010-12-10 - 19:46:27

Gosia:jag tycker minnah har mer egen röst och utstrålning än Jay så sett men jay har nog mer ambition att skapa egna låtar känns det som..det är ju skillnad på att vara artist och på att vara låtskrivare/skapare.



det är alltid en het potatis det här med otrohet men i slutändan är det ju endast mellan de inblandade det berör och man vet ju inte helt hur det var mellan jay o flickvännen heller..

Angel
2010-12-10 - 19:49:04

Ja ussh dålig kupp nya paret gjorde i går men jag hejjar på Jay utan tvekan.

Gosia
2010-12-10 - 20:12:05

Alltså, det hade varit jättekontsigt om de fortsätter vara ihop. Vad de har berättat så har deras relation varit väldigt mycket upp och ner, men ja... har de överlevt hans knark och allt så kanske de överlever det här :/



Ärligt talat så tror jag inte att de själva kom ut med det, det verkade som att de fick veta kvällen innan att det skulle komma ut i tidningarna.

Jag undrar bara vem som sagt någonting... hmm, allt det där är konstigt!

lady thirty
2010-12-10 - 20:14:17

här blir det idol! jag håller på Jay för hans röst och talang, jag lägger det andra åt sidan för en stund. Jag har ju hejjat på honom sen audition, men vinner han inte så är det okej, för det kommer nog att gå bra ändå.



du gissade rätt i vad som skulle hända idag :D



kram

Grimgoth
2010-12-10 - 20:35:52

Väljer inget av det faktiskt.

salongsberusad av rödvin låter bra.



Jag är alltid salongsberusad det är bara olika storlek på salongen ;)

Carro
2010-12-10 - 21:20:18

Men åh.. att folk måste sitta och skriva sina åsikter om otrohet nu bara för det.. ^^ Ni som aldrig varit med om en otrohet borde inte ens yttra er, då ni inte har en aning om vad som kan ligga bakom. Jag säger inte att det är okej, men det är så lätt att yttra sig när man aldrig varit med om det själv..suck.

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2010-12-10 - 21:23:14

carro: så bara för att man eventuellt inte varit med om nåt själv kan man inte ogilla det?

Så man kan inte tycka mord är fel förrän man varit med om det själv?

Eller våldtäkt eller stöld eller nåt annat man automatiskt tycker är fel enligt ens egna känslor/moral/tänk?



och jag har erfarenheter utav det, otrohet, på ett/flera sätt.

jasmin
2010-12-10 - 22:19:33

sv: ja det är ju rätt dyra julklappar... men jag fyller år nära jul så brukar få en julklapp/födelsedagspresent som är lite dyrare :)



har aldrig smakat glassen! får ta och göra det. men baka gärna choklad-baren själv du med! sjukt lätt, tar bara några minuter att blanda ihop :)

jasmin
2010-12-10 - 22:24:36

sv: okej! :) blev sjukt sugen på att måla, är det en svår färg att hantera? jag minns inte riktigt.

Carro
2010-12-10 - 22:47:57

Anna/Pyttis: Det var inget mot dig som jag skrev.. känner bara att just otrohet är en sådan sak folk mer än gärna yttrar sig om och kastar ut spya om.. Jag har såklart också åsikter om saker jag inte varit med om, men just i otrohetsfrågan yttrar jag mig inte om, av anledningar du kanske kan gissa dig till.. Kanske reagerar jag också, av just den anledningen.

jasmin
2010-12-10 - 22:49:26

sv: tack för tipset! :D har du någon favoritfärg att arbeta med?

Jossi
2010-12-10 - 22:53:19

åh men tack snälla du! :)

Helén
2010-12-11 - 00:05:13

Jag har ju inte sett ett enda idolavsnitt så jag baserar mina åsikter det jag läst i tidnigarna. Men otrogna män som missbrukar narkotika tycker jag inte ska vinna familjeunderhållningsprogram. Mycket förvånad att TV4 stödde det faktiskt. Men jag är ju bara en 28 årig tant från småstaden, kanske är mina åsikter gamla och förlegade. Men på min fejsboksida vinner Minna, tyvärr speglade det inte verkligheten. Själv var jag på julbord med jobbet. Väldigt trevligt faktiskt. Kramis

Emmy
2010-12-11 - 00:06:51

Det blev Idol, och jag kunde faktiskt inte bestämma mig för någon, tycker om båda på olika sätt:)

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2010-12-11 - 00:11:09

carro: jo jag förstår att du antagligen har dina anledningar till att tycka annorlunda än vad kanske en del andra har.

Men just otrohet i sig tror jag alla mer eller mindre är emot som grej.

Jag tror ingen vill bli bedragen och jag vet inte om så många som bedrar gör det av ren skär och skär glädje..jag antar att alla vill bemötas med trohet..att lla går in i ett förhållande med förhoppningen att den relationen ska vara en ärlig sådan ...

sen att vissa är notoriskt otrogna..

att otrohet sker utan att det var nån mening, att saker händer..absolut..

Men otrohet som grej tror jag nog man kan vara emot och tycka är fel utan att själv ha varot utsatt för det eller ha varit otrogen själv vilka anledningar som än må ligga bakom.

Madi
2010-12-11 - 01:22:52

Har man blivit bedragen (i 2 olika förhållanden, som jag tex) vet man hur mkt skit det lämnar efter sig. Om man har någon form av ryggrad, så är man inte otrogen. Så enkelt är det i nästan alla fall.



Man kan självklart inte rå för om man blir kär i någon annan, MEN då avslutar man det förhållande man redan är i innan man går vidare med en ny person. Då har man iaf gjort vad man kunnat, även om det sårar den man gör slut med.



Otrohet kan sänka en något otroligt, om man sedan redan har dåligt självförtroende blir det knappast bättre av att ens flickvän/pojkvän går bakom ryggen och har ihop det med någon annan. Det ultimata sveket känns det som.



-----



Ang Jay och hans förhållande, min åsikt har jag ju gjort klar om just otrohet, men samtidigt har jag inget att göra med hans privatliv oavsett vad som är hänt och är sant eller osant. :)

Lisette
2010-12-11 - 02:51:34



Hej!



Jag kontaktar dig för att jag finner din blogg mycket intressant och välorganiserad. Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig angående ett eventuellt samarbete! Hör gärna av dig via mail så kan vi prata vidare.



Med vänliga hälsningar,

Lisette

pimpXprincess
2010-12-11 - 06:56:39

För mig blev det Idol och Jay, hehe!

Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag
2010-12-11 - 07:15:55

Jag satt och kollade på Hans och hennes igår. Jättebra film. :-)

Art By Tina/Tina Axelsson
2010-12-11 - 09:24:39

...för mig blev valet lätt, jag somnade och missade allt.

Tina
2010-12-11 - 09:49:00

Inget utav det =/ Är jättedålig på att följa exempelvis idol. Kramar

Elisabet
2010-12-11 - 11:10:17

Såg inget av Idol, måste erkänna att jag inte tycker någon av dem är sådär jättebra, oftast gillar jag de tidigaste finalerna bäst när fler är kvar fortfarande.

Stina
2010-12-11 - 18:43:43

Anna, jag håller absolut med dig. Jey låter ju som vilken amerikansk rocksångare som helst. Och hans personlighet är ju inte direkt upplyftande. Så här i efterhand tycker jag inte någon av dem gjorde speciellt bra framträdanden igår. Olle har varit min favorit genom tävlingen.

Carro
2010-12-11 - 23:11:22

Jag försvarar inte otrohet, de är inte det de handlar om. Tråkigt att du blivit bedragen Madi, men man ska komma ihåg att varje situation är olika. Jo de är klart att man kan ha sina åsikter.. Äh, skulle kunna skriva en hel bok om de här men nej jag orkar inte.

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
2010-12-12 - 00:05:27

carro: man får nog ta och respektera varandras åsikter i den här frågan oavsett vilken erfarenhet man har ..som sagt , jag tror och tycker att otrohet som sak är nåt man kan vara emot bara rakt av och sen ha olika uppfattningar om...som så mycket annat när olika scenarion anledningar personer händelser etc ligger bakom.

Carro
2010-12-13 - 00:08:57

Jag respekterar andras åsikter. Visst, man kan vara emot det, det är jag också trots att jag varit med om det själv. Men alla har sin historia, och jo det kan ju då vara så att man reagerar olika, beroende på vad man varit med om..


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: