GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Morning is broken...totally broken

2008-01-15 | 09:02:45 | Egocentrerat&Vardagligt

146310-4005

Helvetes jävla skit! Jag hatar att bo i lägenhet!( och tro mig jag hatar att säga så när jag vet att det finns folk som inte ens har tak över huvudet)  Jag hatar att man aldrig är själv. Jag hatar att man alltid hör andra och jag hatar att att andra kan höra en. Jag hatar att man alltid har nån vägg i vägg, tak i golv, golv i tak. Skit!

Lyckades somna trots den onda magen och jag ville så gärna få sova länge idag.
Men nu sitter jag här med jättetrötthetshuvudvärk och rödsprängda ögon bara för att nån grannjävel bestämde sig för att leka med en extra höggljudd borr klockan 0700!
Jag vet inte om ljudet kommer ifrån höger eller vänster eller underifrån eller ovanifrån... Det är ett jävla surroundsound på den där borren!
Det lät och kändes som den letade sig igenom mina väggar och igenom min kudde och in i mitt blonda huvud.

Det låter som om de totalrenoverar en lägenhet och jag slår vad om att de är de snobbiga jävlarna rakt ovanför som verkar tro att de äger världen. De har borrat och spikat i ett halvår nu och borde väl ha byggt sig ett mindre hus inuti lägenheten vid det här laget.
Och vi som inte ens får byta tapeter!!!
GAAAAHHHH!

Dessutom låter de som de borrar som fan bara för att sen dra ur skruvarna igen och börja om..för skojs skull.


Hjälp..mitt huvud...min mage..
Kommentera 11 st

Kommentarer
Ullstrumpan
2008-01-15 - 09:09:54

Stackars min favoritbloggerska:( Ja,det är jobbigt att bo i hyreslägenhet..och att andra får reparerat och fint när det behövs hos en själv också..och det värsta är ju att man får ju hålla på och föra oväsen från"normal arbetstid"så har du riktig jäkla otur så håller de på till 16.00.Men en vacker dag så behöver du inte bo i lägenhet för du kommer bli så framgångsrik så du bor i eget hus;)Lider med dig och din magvärk..ha en bra dag i alla fall.Kram

Camilla
2008-01-15 - 09:13:30

usch vad drygt.. hoppas dom slutar snart så du kan få vila ut lite! och krya på dig!

Anna
2008-01-15 - 09:14:35

Jo det finns nackdelar med att bo i lägenhet. Men jag trivs iaf jag, skulle nog vara lite rädd om jag var själv i ett hus (uppvuxen i lägenhet så det är nog därför)
Hoppas magontet går över snart! Ha en bra dag!

Ann-Louise
2008-01-15 - 10:11:30

ååååH! jag avskyr när folk gör så. Inte på morgonen av alla tillfällen på dagen! Eller på kvällen för den delen. Jag var själv med om det för några månader sen. En granne var väldigt envis och borrade i betong mitt i natten i huset där jag bor. Flera nätter i rad. Inte gick det att höra varifrån det kom heller när man gick ute i trapphuset. Fatta vad förbannad jag var! Jag ville sätta dit han! (eller hon!) men något säger mig att det var en han.

issa
2008-01-15 - 11:16:29

ååh know the feeling gumman!! jag HATAR våra grannar! alltså jag vet.. hatar är ett starkt ord men jag menar det.. dom har högljutt sex, skriker, slåss, festar och härjar JÄMT! jag hatar också att bo i lägenhet och att det aldrig aldrig är lugnt någonsin. jag vill komma hem och känna att det är tyst nångång utan ett jävla sorl men det är alltid nåt.. snart flyttar jag ut i skogen! skaru me?:) kram på dej!

stina
2008-01-15 - 11:53:28

folk med borrmaskin är elaka rätt igenom.. ;)

Hanna
2008-01-15 - 12:35:01

Vad irriterande. Ovanför oss så är det någon som alltid spikar/hamrar/borrar på lördagar. Det slår aldrig fel. Riktigt irriterande.

Linda
2008-01-15 - 15:05:05

Borrar i lägenheter borde helt ärligt vara förbjudet. Det borde finnas en dag i månaden som det är tillåtet med borrning. Finns verkligen inget värre. Jag har tur som endast hör lite pianoklink lite då och då när min granne får för sig att plonka. Men det är ju helt ok. Du däremot borde borra tillbaka, spika upp en tavla när det är som tystast hos dem eller nåt ;)

Johanna
2008-01-15 - 16:12:29

Det borde vara något av det värsta som finns när någon granne borrar så tidigt. När man är trött och behöver sova är man ju extra känslig (i alla fall jag) och kan bli irriterad för det minsta lilla (jag igen).

Jag tycker det är grymt jobbigt när dom har lång mellanrum mellan borrningarna också. Man hinner liksom tänka att ja, nu har dom kanske slutat och man håller nästan på att somna in... och SÅ sätter dom igång igen.

Linnéa
2008-01-15 - 17:43:15

Jag vet vad du menar! För det mesta arbetar jag natt och som tur är sover jag djup, för attans vad grannar kan föra liv. Speciellt efter vi fått nya grannar ovanför oss, med en hund som skäller twentyfour-seven. Man blir galen för mindre!

Antoniolilly
2009-07-08 - 10:53:36

This is the coolest web site I have seen for ages, excellent work and content.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: