GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

hey! vem har spytt i min stövel

2007-03-04 | 14:13:39 | Foto/Fotografering

146310-1041


Inte det minsta bakis idag så därför njuter jag av goda mackor med keso, ost, tomat och gurka tillsammans med färskpressad apelsinjuice och en kaffemedvarmmjölkochkanel. Ljuvligt.
Köpte lite roliga och plastiga Simpsonsfigurer igår på leksaksaffären, hihi, måste snart sätta up tavellister på väggarna och ställa upp mina små gubbar och figurer.

Jag valde  outfit nummer 2 igår och kände mig bekväm i klänningen, hyfsat snygg med för den delen trots de smärre panikångestattackerna innan. Ett mycket bra Ebayfynd kan jag nu konstatera. Och jag älskar verkligen min lilla skinnjacka som jag knappt får igen - särskilt inte om jag precis ätit eller drucit några öl...
Gårdagens alkoholintag bestod av
* 3 stycken Tequila Rose
* 1 glas bål
* 2, 5 stycken starköl
* 1 styck  Aquatini jordgubb
Kände mig aldrig berusad och jag mår som sagt prima idag.

Dock var det inte så kul igår. På första festen kände jag inte en enda själ, men det gick att småprata lite om ditt och datt i köket med några och så hjälpte jag IngelaPingela med sminkningen.
På fest nummer två var det mest


" slå sönder saker- killar som brottas i sofforna för att visa kalsongerna,halva röven och sin manlighet- spill på golvet - trasig spolknapp på toaletten - killen som på varenda fest ska presentera sig och fråga vem man är fast vi har denna procedur på varje fest - hey! vem har spytt i min stövel - hey! var är min stövel?"stuk
och jag tycker inte att det är särskilt kul...alls...
Kanske är det jag som är tråkig ( näe skulle det vara möjligt?? haha) eller så har jag för höga krav.
...eller så hör jag bara inte hemma här...som jag känt och känner så många gånger...

Men nu har Li flyttat hit - Wohoo!
Och Karin går på kurs i Göteborg hela våren så då man åka dit - Woohoo!
Om tre veckor ska jag till Stockholm . Woohoo!


Nu ska jag klä på mig och ta en uppfriskande promenad med mamma...så får jag se o lille Stefan vaknat sen när jag kommit hem...hahah han kommer nog inte må så prima.
Kommentera 6 st

Kommentarer
Sweetheart
2007-03-04 - 11:54:13

Haha, den där beskrivningen av andra festen känner jag igen från mina "ungdoms-år". Nog var det hyffsat skoj då, men nu - näe :P Bra att du känner dig pigg idag så du inte kastar bort en hel dag på att vara bakis från en fest som itne var speciellt givande :) kramis!

Anna
2007-03-04 - 12:17:13

Sweetheart: Tror aldrig jag tyckt den sortens fest varit rolig...jag tycker mest synd om alla saker som går sönder o så...jag är så sentimental haha...har alltid börjat gråta om en julgranskula gått sönder o liknande, hihi.

Mmm, tycker också att det är skönt att känna sig pigg, för söndagsångets kommer alltid på nåt sätt ändå i mitt huvud - skönt att inte ha bakisångets på det.
Har du haft en bra helg sweetie?
kram!

Lottis
2007-03-04 - 14:29:47

Åh, skönt att slippa bakiskänslan dagen efter... Sist jag var ute var jag grymt bakis dagen efter... Har nog aldrig varit så dålig, det var inget kul... =/ Nejdu, fest nr 2 hade nog inte jag heller tyckt varit så kul... Skulle oxå vilja hitta nån liknande klänning som du, den är jättefin, men jag skulle väl typ se gravid ut i en sån... =/ Dumma mage...

Lotta
2007-03-04 - 14:32:52

Ha ha ha känner igen den andra typen av fest. Den typen där man blir nedbrottad av killar som på fyllan skall försöka dansa, men ramlar som gör att man hamnar underst i en hög och sedan har blåmärken överallt dagen efter.
Men jag får hålla med - inte särskilt kul. Johta om du kommer till Götet!!! Inte för at jag går på så fina hak här. hänger ju mest på sunkiga Rockbaren om jag går ut =)

Citty
2007-03-05 - 01:00:35

Ääsch, det där intaget var väl inget ;D

Festerna lät inte speciellt roliga, men tyvärr stöter man på sånna där fester allt för ofta. Varför växer aldrig folk upp och super lite mer sofistikerat? Jadu, efter att ha jobbat natt hela helgen så är alkohol det sista jag tänker på (fulla kunder = jobbiga kunder)

Kim
2007-03-05 - 12:22:50

åh, vad ska du göra här i stockholm då? :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: