GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Blue and Alone

2007-07-17 | 10:00:00 | Egocentrerat&Vardagligt

Undrar om Blogg.se har fått kvällsvirus eller solsting eller nåt, ty två kvällar i rad nu har den krånglat något inhelvetiskt.

Det blev bara en drink på balkongen igår. Det fick räcka. Kände inte för att bli hemmaberusad och lullig medan min sambo satt och drack Ingefära-te. Så jag cyklade ut en sväng och kom sedan tillbaka och pillade lite med foton i Photoshop och sen spelade jag och Stefan WOW i några timmar.

Här är några av bilderna jag jag fotograferade igår..Blåbär och så min brors katt Hades. Visst är han stilig?

146310-1911


146310-1912


Idag är solen borta igen så jag har no chance in hell att sola ikapp resten av kroppen jämfört med de bitar av axlar och urringning som blev röda när jag satt i broderns trädgård och fikade igår eftermiddag.
*Suck*
Imorgon är det onsdag, eftersom att det är tisdag idag, så imorgon åker vi till Österlen..vilket innebär packning idag.
Åhh Snälla! Gör så att det i alla fall är soligt på Österlen på torsdag, så vi kan ligga och sola!

Fast dock är jag mest ängslig, inte över utebliven sol, utan för att jag faktiskt börjar känna mig lite patetisk och så där för att jag tycker det käns lite granna jobbigt att åka iväg...på grund av bloggens skull...
Usch...
Är så rädd att jag ska falla i glömska i folks bloggläsarbesökarminne och jag ska förlora de läsare jag har.

För jag tycker om Er..Uppskattar Er...

Undrar dock ofta vilken typ av blogg jag är...Är ju långt ifrån en av de stora bloggarna. Jag har nog en viss skara trogna läsare men antalet besökare kan ju verkligen skilja sig från ena dagen till den andra.
Jag ligger ofta på "Mest Aktiva"-listan men undrar om det inte mest beror på min egna aktivitet att posta inlägg och svara på kommentarer och inte antalet besökare och kommentarer per inlägg..
För jämför jag med många andra som också ligger på listan så har ju de ofta 50-60-70 st kommentarer på ett inlägg..medan jag pendlar mellan 10-15-20 kanske.

Självklart, det ska jag inte ljuga om, skulle jag njuta av att bli en storbloggare med massor av besökare och som kanske företag uppmärksammar ...Jag började skriva och blogga främst för egen skull, men visst också självklart för att jag ville visa mina foton, mina illustrationer och mina tankar och idéer och mig och förhoppningsvis bli uppskattad för det.

Ibland blir jag bitter på andra bloggare som får massa beröm för foton och bilder, som jag ,i mina bildögon, bara tycker är skit. "Liksom vad är grejen?"
Å andra sidan kanske det ju är exakt det de flesta tycker om mig och mina bilder och därav mindre popularitet.

Ibland får jag dock konstiga tankegångar i skallen jag inte är riktigt klar över...Att om en blogg har har för snygga bilder som ser ganska studiomässiga ut, så kan inte läsare och besökare ta till sig att bilderna är bloggarens egna och kan därmed inte kommentera eller förhålla sig till dom.
Men är bilderna lite halvdana..lite som vem som helst kan ta egentligen, så kan folk genast säga att de är snygga och kan relatera till dom på ett annat sätt...

Har det med folklighet att göra?
Eller så är det bara jag som lider av allvarliga Hybris-briser i skallen och tycker att jag borde få mer uppmärksamhet och cred än vad jag förtjänar.
En bitterfitta som desperat söker folkets kärlek.

..så patetiskt...fast jag tror inte heller så många läser denna text å andra sidan..så what the hell..
Nu ska jag lyssna på Weeping Willows...Blue And Alone..
Kommentera 34 st

Kommentarer
Erika
2007-07-17 - 10:10:04

Verkligen en stilig katt, med ett namn som passar honom =) Jag kommer inte att glömma dig bara för att du är borta några dagar. Kommer tvärt om sakna dina inlägg och alla fina bilder. Jag tror nog att du kommer att bli en av "storbloggarna" så småningom =)
Angående photoshop elements som jag använder så tror jag att det är en förenklad variant av photoshop med bara de vanligaste verktygen. Jag kan inte så vidare mycket om photoshop, men jag övar =) Önskar att jag var lika duktig som du.
Ha en bra dag nu. Kram!

Jill
2007-07-17 - 10:11:57

Vilka snygga kort du tar !!

elin
2007-07-17 - 10:24:57

svar: ja, man försöker ju hålla sig på den nyttiga sidan.
snygga bilder, vilket jag alltid tycker.

Kitty
2007-07-17 - 10:26:27

Riktigt stilig katt! Jag har också märkt att Blogg.se har krånglat massor, och det är ju riktigt störigt! Hoppas att du får en fin dag!

Carolita
2007-07-17 - 10:29:19

Du kommer aldrig att falla i glömska, iaf inte hos mig har din adress som bokmärke, so no chance!
Tycker verkligen att du borde få med cred än vad du får!

Sweet Sabine *
2007-07-17 - 10:33:45

Jag läser alltid din blogg :)
Den kommer jag aldrig glömma.
(Svar på kommentar)
Okej vad bra :) Något som inte är som det ska?
Jo det är bara bra här, lite förkyld bara men jag klarar mig.
Kram

Malin
2007-07-17 - 10:40:33

Hej Pyttis! Du är den lyckliga vinnaren i min senaste tävlning på Molly's Grove. Grattis! http://www.mollysgrove.com/
Mejla mig din hemadress så skickar jag förstapriset hem till dig. [email protected]

Lottis
2007-07-17 - 11:01:29

Vi glömmer inte :-) Även en bloggare måste få ta semester ibland :-) Håller med, blogg.se har strulat nåt infernaliskt nu om kvällarna... Kunde inte uppdatera igår, så det får väl bli dagens uppdrag... Nu blir det städning här, i det halvdana vädret... Igår däremot var jättefint, så vi låg ute hela dagen och det märks på ryggen... Var så duktig och smorde in mig, och glömde ryggen... *pucko* Lite brun blev jag i alla fall och ryggen blir det om ett par dagar. Mamma och pappa ska till Öland oxå, så vi tänkte nog "våldgästa" dem ett par dagar, då blir det mera sol :-) Nej, städning nästa, innan det stora åskvädret är här... om det nu blir nåt. Ha en bra dag! Kram på dig! PS. Ha det så bra på Österlen, klart det är sol där, det ligger ju på ostkusten... ;-P DS.

Carolita
2007-07-17 - 11:12:13

Coolt, då kanske vi springer på varann ute på stan!

Camilla
2007-07-17 - 11:13:45

Självklart kommer du inte glömmas bort. Även fast vi vet
att du inte skriver kanske just den dagen/dagarna så kommer många som jag att gå in och kika iaf. Så det behöver du inte bli orolig för.
Ang. det där med vitaminerna, så vet jag inte riktigt varför det är så att de på sjukhuset säger att man bara ska äta acos vitaminer. För det var de som var godkända av läkemedelsinstitutet eller något sånt där. Har inte riktigt hängt med det där. *ler* Men det är bra att veta tills nästa sommar ungefär. Mina utslag har blivit mer som du beskrev dig, små finnar som dyker upp ibland. Känns jätte skönt att slippa de där förbannade bölderna. Bara att lägga band på sig och inte röra dem. =)
Kom du till en hudspecialist till slut lr?
*kram kram*

Minna Hokka
2007-07-17 - 11:30:33

Jag älskar dina bilder. det har jag sagt många gånger. De är enkla och ser inte för redigerade ut. Förr fick jag 50 st kommentarer på ett inlägg men nu 15 som högst. jag tror att folk har tröttnat på mig och min blogg. Men du din blogg är bra samma sak med dina bilder. Det spelar ingen roll hur många kommentarer man har. Det är innehållet som räknas. du har ett jättebra innehåll

Sanna
2007-07-17 - 11:39:10

den drinken får man blanda själv, men den är ruggitt enkel : 4cl vodka päron, 6cl fruktsoda och sen pressa i lite färsk lime. Voila, en av sommarens hetaste drinka. Smakar heöt underbart :) du bara måste prova! :) KRAM!

leopardia
2007-07-17 - 11:49:33

ja, det var en stilig katt må jag säga. och grymt bra foton :) ha en härlig dag, trots att solen är envist på annat håll...

Sandra
2007-07-17 - 11:54:05

Klart vi inte glömmer bort dig :) Du fotograferar mycket bra, det är inspirerande! Fortsätt skriv mycket och visa dina bilder. Ha det bra

Sandra
2007-07-17 - 12:17:50

Svar: Känns skönt att veta att man inte är ensam om det.. även fast det är jobbigt att känna så.. *kram*

josiee
2007-07-17 - 12:18:36

vilka läckra bilder:)

sandra
2007-07-17 - 12:21:14

Tack! :)
Blogg. se tjorvar Alltid, man blir så irriterad! Gah.
Vi har iaf sol idag, så då måste man ju passa på! Inte ofta den kikar fram tyvärr. Kram

Lisa
2007-07-17 - 12:26:04

Jag vet inte hur alla andra känner men själv så skulle jag inte sluta läsa din blogg, det är tre bloggar som jag alltid går in på först och din är en av dom :) så du behöver inte vara orolig när du reser iväg!
Och tack och lov att det finns någon som faktiskt uppskattar konst och tolkar den på ett eget sätt för jag börjar verkligen bli less på de bloggare som tror att dom kan PS, sen när man ser deras bilder och verk så vet man inte vart man ska ta vägen.
Svar: Jo tiden går så himla snabbt! 3,5 år shit vad länge :) grattis till er!
Kram Lisa

Sara
2007-07-17 - 13:18:55

men anna, din blogg är bäst :D så är dt bara, du gör roliga och jätte fina bilder. så jag fattar inte hur någon inte kan tycka om den..? du har en blogg som passar alla, du är mångsidig, du är BÄST :D <3
kramkram

sandy
2007-07-17 - 13:28:23

det känns som att vädret håller på att vända och bli mera sommaraktigt här på österlen, så för din skull hoppas jag att det håller i sig till torsdag åtminstone! mig kvittar det ganska mycket, jag sticker på medelhavskryssning på torsdag så jag får sol ändå :) ta en liten bloggpaus och försök att inte tänka på den medan du är borta. jag har själv kommit in i ett litet blogg-tvång vilket gör att man undrar om man bloggar för sig själv eller någon annan. jag kan säga att jag inte kommer att glömma din blogg för att du inte uppdaterar på några dagar (iförsig är jag på semester då, men iallafall) en dag tror jag du kommer bli riktigt stor både som bloggare och som konstnär, det är bara att fokusera och vara nöjd med det du redan har så kommer det gå skitbra! många kramar, Sandra

Alexandra
2007-07-17 - 13:53:49

Jag glömmer inte bort dig :)

Tova
2007-07-17 - 14:12:42

åh så du har också hamnat i tankar om bloggen..som jag dårå ;) men din blogg verkar ju verkligen vara en favorit bland oss som läser den..ja menar du får ju långa kommentarer medan massa andra bloggar typ får några ord eller kanske en hel mening om de har tur hehe.
Men ja, man vill ju gärna att skitmånga ska läsa. Jag brukar tänka att mina inlägg är alledeles för långa för att folk ska orka börja gilla dem typ. Om man kollar på topplistan så är ju de flesa inlägg inte speciellt långa alls..jag funderar även på om jag låter..hmm störd..ibland och att folk inte läser
därför..nåväl det är nog mest i ens huvud!
När kommer du hem igen så man vet när man ska börja hänga på låset till bloggen? ;)
kram kram

Åsa.S
2007-07-17 - 15:00:55

Jag äääälskar dina bilder! Fast det vet du ju ;)
och jag lovar att hänga kvar här efter din semester också. Love!

A
2007-07-17 - 15:29:16

hmm... ja jag hör ju då till dom som inte alls gillar dina bilder dårå... i mina ögon varierar dom från dåliga till riktigt usla, och jag fattar inte alls vad folk ser i dem. Tack och lov att folk har olika smak... :) Däremot gillar och följer jag din blogg, och jag tycker det är jättekul att du bestämt dig för att satsa på det du älskar att göra. Önskar dig all lycka till förstås, även om det inte är min smak. Du verkar ju ha en trogen skara fans, så det ska nog gå bra ändå :)

anna
2007-07-17 - 15:41:28

A: Jag Tackar för din uppriktighet och ärlighet. Tycker det är bra att "få dålig kritik" också och jag är jätteintresserad av att höra mer av vad du anser vara dåligt och uselt. Det är ju sådant som man behöver höra med för att utvecklas så man inte går runt och tror att man kan det ena och det andra.
Och ja självklart är det bra att man har olika smak - som jag skrev att en hel del bilder jag ser tycker jag är skit men som andra höjer till skyarna.
Och det var dessutom jättekul att få både ris och ros av dig i samma kommentar!
Tack.
Kram

Sweetheart
2007-07-17 - 15:59:27

Vilken snygging till katt! Är lite lik min Lizzy, fast hon är lite rundare i huvud och ögon, och så har hon en vit "blöja", ursött! ;)
DIn blogg är underbar, med underbara bilder och tänkvärda texter, och jag skulle då aldrig glömma bort den eller sluta att besöka! Du är ju bäst Anna!
Kramis :)

donnasandra
2007-07-17 - 16:03:24

Riktigt stilig katt det där!

A
2007-07-17 - 16:26:55

När jag läste mitt inlägg igen nu så såg jag att det lät hårdare än jag menade... :)
Jag, personligen, gillar helt enkelt inte din stil. Du har en ganska "barnslig" stil med bristande proportioner, och assymetriska kroppar och ansikten. Egentligen är det väl inget fel med det - tvärtom tror jag att det är till din fördel att du har en högst personlig stil, och inte bara är ännu en i raden av Liselott Watkins-wannabes. Det är bara det att det inte är min smak.

anna
2007-07-17 - 16:41:20

A: Men jag tog det inte hårt eller som taskigt eller så. Jag tyckte att det var en bra kommentar.
Man ska kunna ta kritik och man kan inte tillfredsställa alla.
Och angående min stil så har du rätt där i det du säger - Jag kan inte teckna/skissa av verklighetstroget och det lärde jag mig för 6 år sen när min bildlärare på en utbildning såg min frustration och avundsjuka på de andra klassen so tecknade perfekt..." Anna du får inse att du inte tecknar perfekt..men du tecknar på ditt sätt..dina krukor och vaser är sneda och krokiga och skulle inte funka i verkligeheten...men det gör dom inte sämre"..
Och jag själv gillar inte perfekthet nånstans...min bror är en helt tvärtom tecknare än vad jag är tex..för han måste det stämma till100% o vara verklighetstroget.
oj..nu blev detta en mindre uppsats..men ändå - jag uppskattar dina åsikter.
kram

Anna
2007-07-17 - 17:03:37

Klart vi inte glömmer din blogg fast du pausar några dagar, det första jag gör när jag kommer på datorn på morgonen är att kolla din blogg, man blir så glad av den på något sätt, och dina bilder och illustrationer är ju verkligen underbara! kram

agnes
2007-07-17 - 20:11:45

Men din blogg är ju en av de stora!
Jag Älskar din blogg! Jag får huur mycket inspiration som helst av den!
och jag skulle aldrig glömma din fiina blogg när du är borta några dagar.
Din blogg ligger o kommer alltid ligga på mina favoriter!
Älskar din blogg!
Kraam.

anna
2007-07-18 - 00:04:27

Anna: Åh tack! Vilka underbara ord! Va roligt att du känner så och att min blogg gör dig glad =)
kramar!

Annah
2007-07-18 - 02:27:40

Jag kommer aldrig att svika din blogg :) Jag är fast haha. Kommenterar försöker jag iallafall göra ofta :)
Fast det är lätt att bara tänka kommentaren och sen inte skriva ner och skicka.
Blue and alone är sååå underbar! Men väldigt deppig och grubbel låt. Men det kan vara skönt med sånt ibland också :)
Kraam och hoppas du får det super nu när ni åker bort!

Jimmylene
2009-07-01 - 07:52:08

Excellently, interesting and educational work! Your homepage looks really good and gives great information! Greetings from me! greetings


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: