GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Memories from the Past, Gone with the wind and thinking of a t-shirt

2007-01-16 | 23:29:37 | shopping, provrummet & cravings

Hurtigt och behövligt  är jag nyss hemkommen från en stjärnklar, småkall men trevlig kvällspromenad med Angelica. Hon visade mig sin nya lägenhet som hon ska flytta in i snart..ja jag såg inte så mycket för en liten lampa på toaletten och en i köket fick fungera som lyse för hela lyan, så sovrummet och vardagsrummet låg i mörker. men jag har varit inne - ja bott i en liknande själv i samma område så jag visste på ett ungefär hur det såg ut.

Minns när jag själv skaffade första egna lägenheten...hur kul det var att äntligen skaffa dubbelsäng för kanske oväntade besök...fast det var mest Harry som låg där med mig - min älskade lille katt som tyvärr blev sjuk och aldrig frisk..

Minns hur jag tyckte att jag var vuxen när jag handlade på fredagar, efter skolan, aftonbladet, mat och godis och vin och öl...för helt plötsligt kunde ju jag göra som tjejer på film - gå runt naken, dansa i pyjamas, sjunga framför spegeln, inmundiga ett glas vin eller två när jag ville och mumsa på en kall pizza som stått framme i kartongen hela kvällen...hehe.

Nu ska jag nog kolla lite på en av alla tiders bästaste filmer "Borta med Vinden" som går på TCM just nu
dricka lite te samt fundera över om jag skulle vilja ha någon av följande t-shirts....är sugen på en t-shirt med antingen Musse Pigg eller Kajsa Anka kanske..eller Mimmi Mus kanske..

               146310-588                          146310-587
146310-586
Kommentera 2 st

Kommentarer
Citty
2007-01-17 - 00:27:41

Jo precis, stativ är grymt bra & nödvändigt att ha :) Skall absolut införskaffas!

Yes! Dom är superbra, har bara inte riktigt upptäckt det förän nu eftersom jag lyssnat på låtarna så utspritt och aldrig fler på rad! :)

Anna
2007-01-17 - 00:52:37

Åhh älskar särskilt första plattan, de första låtarna på andra skivan, Into the lightplattan tog några lyssningar, fjärde plattan har bara växt....samlingsplattan måste du ha för b-sidornas skull - inte minst för deras version av "jag ger dig min morgon" samt en låt som tidigae bara varit med i filmen "Under solen".


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: