GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Ett sätt att förvara viktiga papper - tvättkorgen.

2007-01-08 | 07:42:44 |

Usch, ingen bra start på denna dag. Klev opp så fort Stefan gick ut genom ytterdörren. Hade tänkt att bara dra på mig träningskläderna och ge mig ut på en löptur i morgonmörkret och sedan ha hela dagen fri utan motionstvång.
Men så kom jag på att det var bäst att ta fram CSN-blanketten och veta var den är/ha den redo om jag ska gå till rektorn och få den påskriven idag eller imorgon. För ja man måste få den påskriven och stämplad när man går på folkhögskola...folkhögskola anses väl inte så fint eller att vi som går där klarar av ansvar själva eller är ärliga.
anyway så trodde jag att jag visste exakt var jag hade blanketterna - i tvättkorgen med tvätten jag tvättade före jul..
1. Ja jag är väldigt dålig på att sortera tvätt.
2. Jag brukar förvara papper på de mest konstiga ställen, men det är liksom ett säkert system att lägga viktiga papper som ska skickas in ett visst datum tilsammans med något som jag gjorde dagen jag fick pappret. Tex hittade jag en gång min deklaration inuti ett fodral till en vinylskiva med Elvis ty jag lyssnade på Elvis dagen jag fick deklarationen.

Men nu låg inte CSN-pappren i tvättkorgen och jag har de senaste 40 minutrarna jäktat runt, sprungit och rotat, vänt ut och in, upp och ner på allting och fått mindre panik...men så slutligen hittade jag den i pappersinsamlingen för jag kunde minnas att jag fick blanketten samtidigt som en massa reklam.

Men nu ska jag ut och springa.
Ska bara kolla väskor på Ebay först.
Kommentera 1 st

Kommentarer
Ahnna
2007-01-08 - 08:56:18

Vet hur det är. Varför en massa papper när det finns e-post. Jag blir galen på papper. Som tur är har min gubbe sett till att vi få de mesta räkningarna som e-fakturor, Jag lägger bort för många annars. Tack för internet!! Då finns allt i datorn tills den dör, vilket min gammal gjorde innan jul, inte så kul, men jag hade sparat allt på backup.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: