GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Bland handkrämer, pysselsaker och benvärmare

2007-01-24 | 20:07:48 | Egocentrerat&Vardagligt

146310-701Det känns fortfarande väldigt väldigt tungt efter beskedet om ingen a-kassa alls. Och det hjälpte ju inte att skrivarjäveln krånglade genom att spotta ur
sig  en massa papper förut med bara
"e48209rj3e}£$@523€{${$509h023r2?"U("-klotter på sig istället för den jobbansökan jag ville få ut.

Efter en del svordomar, kastande av saker i golver och många spillda tårar skärpte den till slut till sig och jag fick ut CV och personligt brev som jag gick med til Lindex.

Efter det tog jag en promenad i raskt tempo, fick andnöd vid några tillfällen, men tog mig hem och gjorde en smoothie innan jag skulle jobba i några  timmar.

Smoothie
* 1 banan
* 1 sharonfrukt
* Lite naturell yoghurt
* Lite Godmorgonjuice
(+järn/folsyra, apelsin, passion, kaktusfikonsmak)
* Krossat linfrö
*Psylliumfrön
* Lite torkad blandfrukt



Det blev en gansak så brun sörja, men det å andra sidan passade ju dagens humör..god var den dock.

Träffade mamma på hennes lunchrast och hon tyckte synd om mig och ville trösta mig. Det gjorde hon med kramar, klappar och presenter. Jag fick ett par gråa leggins - som jag bar på jobbet tillsammans med blå stickad kofta, H&M, Vitt långt linne med brottarrygg, Lindex, Svarta Overkneestrumpor, Åhléns. De gråa legginsen samt även ett par gråsvarta benvärmare köpte mamma till mig inne på Lindex. Sedan gick vi till bokhandeln där jag fick tre ark med bokmärken - två med solsemestermotiv och ett med Änglar. Mamma är en ängel.

Jag fick nämligen en idé om att göra egna små fina anteckningsböcker utav alla de fina vita papper jag gjorde en gång under en papperstillverkningskurs.

På jobbet gick det bra, förutom att när mamma kom blev jag otrevlig, bara för att jag var ledsen. Förlåt Mamma..
Pappa kom förbi lite senare med saker - ytterligare presenter från mamma ( tror mamma fick lite nog av mig..helt förståeligt..): Hälsogrejer från Daniel Jouvance - ett matsmältningste, en handkräm, Omega 3tabletter samt ett Omega3 lip balm.

På kontorsboden så skrev jag upp samt köpte lite olika papper i olika färger, fotopapper - 100pack, två fina pennor, snören och band, pärlor och smyckesdelar, scrapbookingsaker, en "His'n'Hers Couples Calendar" med Simpsonsmotiv samt en papperskorg till badrummet och en matchhande låda som jag antingen ska förvara pysselgrejer i eller ha smink i inne på toan..
Kommentera 9 st

Kommentarer
Liv
2007-01-24 - 20:16:58

Låter som en jobbig dag med tanke på inlägget nedan oxå. men jag håller tummarna för dig :-)

Lisa
2007-01-24 - 20:40:20

Det lät inte som en helt lätt dag, men det ordnar sig ska du se, och det lät ju inte helt fel med alla presenter som du fick av din mammma :)

Anna
2007-01-24 - 21:17:52

Liv: Åh tack! Va gulligt.. :) Ja idag känns det mesta bara oroligt och osäkert..men ska försöka tänka positivt ändå..fast inte idag..men imorgon.
Kram på dig!

Lisa: Mm det gör det säkert..har ju mamma, pappa, sambo, bror och några söta fina vänner..man får se det positiva och lita på att de inte skulle låta en hamna på soptippen eller gatan..men idag känsn det bara lite uppgivet.
Kram på dig!

Liv
2007-01-24 - 21:24:52

Bra inställning!

Lisa
2007-01-24 - 21:31:32

Ja, det är det bästa någon har sagt till mig idag..se det positiva, kram på dig med!

Li
2007-01-24 - 22:29:20

Tänka sig att vi har suttit och skrivit en ansökan till samma jobb idag... Fan, skulle kanske inte sagt det, du kanske bara blir merg arg och upprörd då? Eller? Jag tror att AS-många kommer söka det... Därför borde vi inte ens göra folk uppmärksamma på det... Jobbet alltså, radera!!!

FUCK!!! Nu brändes mitt vitlöksbröd som jag ska snaska i mig! Jag borde bli inspirerad av dina smoothies och annat, men som sagt, det där får du ansvar för när jag kommer upp... Men du, strunta i att nämna det på min blogg så länge... Känsligt läge kan man säga, ingen här nere vet om det än... Jag hoppas ingen hann läsa det innan jag (tyvärr, var tvungen!) tog bort det... Vi ska ta det med dem innan vi drar!

Det var därför jag ville att du skulle ringa! Men jag antar inte att någon av dem läser just din blogg... Nu ska jag äta en kaloribomb... Pussen!

Anna
2007-01-24 - 22:49:01

Li: Bah! Du kommer säkert få det och så kommer jag låtsas vara glad för din skull och kvittra glatt det förtjänar du och blablabla gud vad kul Li fast jag egentligen kommer vara bitter och hatisk och aldrig handla utav dig.. ;)
Jag brukar inte få jobb jag söker...

Mmm garlic bread...som sagt Li - håll dig till dina dieter eller nån annans, men gå inte efter vad jag stoppar i mig för du vet ju - anna har aldrig varit smal.

Jo jag sk ringa dig, ska bara lista ut vilket nummer som är ditt ty jag har av nån märklig anledning 3 olika nummer till dig på mobilen och alla heter rätt o slätt Li..inte Li ny eller Li mobil eller Li gammal..utan bara Li..Li li li.

(hoppas du kommer upp snart!)

Li
2007-01-25 - 10:12:29

Mmm.... precis, det var ju det jag menade, jag kanske kan fixa rabatt... hmm... vad säger du nu då! Haha!

Jodå, dieter och sportigare liv väntar mig och min kropp inom kort! Har smygbörjat, men ikväll gick det åt skogen! Om du inte tycker att du har varit smal så måste du ju skämta!!! Sist jag träffade dig utanför Konsum blev jag chockad, jag tyckte du behövde gå upp i vikt!

Mitt nuvarande nummer börjar på 0735, mer vill jag inte lägga ut här! Tänk nu på att jag är borta vecka 5 bara, då har man ju inte råd att ta emot samtal!

Som svar på ditt förra / oj, nu har jag tagit en skrivpaus genom hela natten, somnade visst med lillan... / inlägg angående krativitetsbyrån... självklart!!!! Vi ska pyssla och skapa så det står härliga till! nu är det frukost kram

Anna
2007-01-25 - 17:47:02

Li: Hmm..det säger du ju bara för att du vill att jag ska väga mer än vad du gör - och du har ju gått upp "minimalt" bara för att du fått en bäääääbis! Jag har liksom inget att skylla på hehe...
Jag kommer minsann ihåg en dag på helliden när vi räknade ut BMI och ditt o karros var mycket lägre än mitt. Så det så!

Men masa dig hit nu så vi kan starta våra glänsande glamourösa karriär!
kram


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: