GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Begravning, bloggen, förfrågan till Er samt Tack Herr Reinfeldt

2007-01-19 | 20:32:31 |

146310-635
Känner mig helt helkonstig. Irriterad på jag vet inte vad. Ledsen på ett obestämt och odefinierat sätt. Frustrerad och tom. Ledsen och känslig. Bederövad och bedövad.

Mentormötet kändes inte helt hundra i morses, det är lite krystat och tystat, men så är jag också helt ur fas och jag inte presterat någonting.

Mensen värker.

Känner mig värdelös och nedstämd för en sådan sak som att min blogg knappt läses av ingen alls den här veckan...och jag som hade så många som tyckte om mig förra veckan..Funderade lite på tidigare om jag kanske bara ska sluta blogga så slipper jag bli besviken...men varför blir jag det? Lilla, dumma egoistiska Anna. Hmm, men är det inte ett tecken på att jag inte "höll"? Jag var/är inte så intressant alls...?
Men jag är tacksam för er få som lämnar kommentarer och läser *kram*

146310-639Hade en mysig kaffemedvarmmjölkochkanelfika med min bror innan begravningen. Vi åt skumgodisar och tittade på den engelska sitcomserien "Bottom". Sedan gick vi och åt. Mamma mötte upp och vi traskade de få metrarna till kyrkan.
I den stängda kistan låg han...Han som jag inte sett på en väldigt lång tid. Det var länge sedan så därför blev åsynen av kistan bara ett än mer tydligt tecken på en distans som känts i hjärtat sedan julaftonens tragiska besked.

146310-634
En snabb mellanlandning hemma hos min bror efter begravningen och innan "begravningsfikat"..där följde Hera med mig in på toaletten och hon sörplade i sig vatten från kranen och hon spann och spred värme. Lilla älskade katt.146310-638

Jag har varit på fyra begravningar i hela mitt liv. Min farmors ( naturlig av åldern), mina kusiners pappa ( allt för tidig bortgång), en gymnasieklasskompis som dog i en  väldigt olycklig bilolycka och så M's idag, den tragiska, den sorgsna...den..den jag vet inte..

Man..eller JAG ,blir allt lite egocentrisk på begravningar och kring dödsfall. Jag undrar hur många som skulle sörja mig, om nån skulle gråta, vad folk skulle säga och minnas. Men så kommer det också tankarna om vilka låtar man vill ska spelas under begravniongen - de som på nåt sätt får bli ett "minnessoundtrack". Min bror hade gjort ett fint och perfekt val av en låt till denna begravning
http://www.youtube.com/watch?v=a4Yj-XoCEYk
Jag vet att mamma skulle nog vilja ha något med John Lennon och något med Eric Clapton.
Men vad skulle jag vilja ha?http://www.youtube.com/watch?v=2A2Jt4WOxN8 har jag ju förälskat mig i sedan det tårfyllda och sentimentala avsnittet av ER/Cityakuten när Dr Mark Green dör.

Fast, man ska väl inte gå runt och tänka på det där kanske..Men mamma sa något om att Begravningsbyråer har " det vita arkivet" där man kan gå och skriva ned sådant om sin egen begravning så att anhöriga slipper det sen när den dagen kommer.

Jaja...

Nu ska jag äta hembakad pizza på dinkelmjöl. Kronärtsskocka, champinjoner, soltorkad tomat, tomatsås, ost, vanlig tomat och oregano får bli fyllningen. Stor sallad bredvid.
Sedan kanske det blir mumsmys med te, cola light, mörk choklad med hallonsmak, salmiak/turkisk pepparstänger och kanske en kaffemedvarmmjölkochkanel till.

146310-636

Vad mumsar Ni på och myser med Ikväll?


146310-637








Dessutom : Tack Herr Reinfeldt, Maudan, Göran och Lars - idag fick jag en ny facket/a-kasseavgift på över 200 kronor mer i månaden - pengar som jag aldrig ens kanske får se eftersom dessa fyra dumbommar så snällt tagit bort studerandevillkoret.
Så en mycket dyrare utgift för en redan ansträngd ekonomi för en heltidsstudent som slutar den 1 juni och som måste ha ett jobb den 2 juni - senast.
Tack så jävla mycket för en otrygghet utan dess like.
Kommentera 13 st

Kommentarer
Kelly
2007-01-19 - 21:04:58

Nej inte får du sluta blogga! Vart ska jag annars dreggla över smoothie-bilder! :-)

Ja, pink is the shit :)

Vad som händer ikväll? ska bara slappa hemma, killen e på väg hem nu vi ska göra lite goda varma mackor o dricka cola, se film! Så det är bäst jag sätter fart!

*kram!*

Alexandra
2007-01-19 - 21:49:14

Jag har läst din blogg några gånger den senaste veckan och jag måste säga att den och du berör mig på något sätt, jag känner igen mig i mycket av det du skriver och det känns som om det skulle kunna vara mina ord.! Så jag tycker absolut inte att du ska sluta, du ska istället ha ett stort tack!

alexandra

gabbi
2007-01-19 - 21:49:55

Tycker otroligt mkt synd om dig!
Men du får inte sluta blogga jag har presic läggt till dig på min favoriter,och tyvärr kan jag inte säga att jag läst din blogg jätte mkt och så för att jag har presic hittat den men jag har tittat igenom den och den är super fin med bra inlägg och allt och om du forsätter kan jag ju alltid titta in på bloggen och läsa och så inte för att vara snäll utan för jag vill...(hoppas att du inte slutar blogga)

Camilla
2007-01-20 - 00:32:02

Hoppas att mysandet har varit toppen ikväll. Känner igen mig i det du skriver här, men det är det nog fler än jag som gör. Kom precis hem från ett par kompisar som jag och min sambo varit hos. Kollat lite film, Beck - Gamen. Var väldigt bra. Men jag gillar ju alla Beck filmerna. Vad studerar du till. Tycker absolut inte att du ska sluta blogga. Har dig på mina favoritet och följer dig. Även om jag nyss hittade dig. Själv är man ju ny så mig är det ingen som har hittat än. Men vet inte om det jag skriver om är intressant. *ler* Sköt om dig nu! Vet att dagarna kommer att se ljusare ut än vad den här dagen har varit! *kram*

leopardia
2007-01-20 - 01:17:39

kanske att jag väljer:
http://www.youtube.com/watch?v=V3GdW38jB5s

Qaroline
2007-01-20 - 01:26:34

Nä du ska INTE sluta blogga. Bara om dus jälv vill de förstås, men jag vill inte de. din blogg är ju super!

De där med begravning och att man blir sådär egocentrisk, känner jag mycket väl igen. Jag är precis likadan. Jag och en kompis pratar ganska ofta om de där, just hur många som skulle bry sig, hur många skulle gråta osv... Och begravningslåt jag har bestämmt min, fast jag kommer säkert hinna ångra mig 78050gr innan de är dax. Glory to the brave - Hammerfall.

Hoppas du får en dunder helg med mycket mys.
Kram!

F
2007-01-20 - 11:13:01

Jag har haft hälften så många besökare denna veckan jämfört med förra. Men det är inget att bry sig om! Nästa vecka är du på topp igen! Kram

Anna
2007-01-20 - 12:16:43

Kelly: Tack för dom orden..tack så hemst mycket..bara för det har jag gjort smoothie även denna morgon åt dig ;) Hoppas de varma mackorna blev goda! Kramar i massor!

Anna
2007-01-20 - 12:20:48

Alexandra: Oj, det var verkligen en fin kommentar du skrev..den tröstade oerhört i mitt självömkande tillstånd..
Asså, att bara ha en läsare som du gör det ju roligt att fortsätta blogga.
kram

Anna
2007-01-20 - 12:24:35

Gabbi: Oh nej! Tyck inte synd omig ..det är inte synd om mig..usch det var dumt att jag fick det att låta så..det var bara så mycket känslor igår..det var ju inte mig det var synd om..
men tack för de fina orden -verkligen.
Och jag ska inte sluta blogga..det är ju för min egen skull jag började..för att få utlopp för nånting.
kramar på dig!

Anna
2007-01-20 - 12:27:13

Camilla: Ja jag var väl väldigt självömkande igår o i en svacka..masa känslor o så...känd emig värdelös o att jag inte klarar nånting...men jag fick ju några kommentarer - från dig t ex om att jag itne ska sluta..och även om ni bara är fem så är ni guld värda för att ni tycker om mig! Nu ska jag kolla in din blogg! puss o kram!

Anna
2007-01-20 - 12:35:02

F: Ja...kanske är dte så...jag började ju blogga utan en enda läsare...jag var bara nere igår...tack för de orden. kram!

Balderkatarina
2009-02-11 - 11:33:47

It is the coolest site,keep so!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: