GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Änglar, Marimekko och tv-doktorer

2007-01-01 | 22:20:49 | Vardag

Ahhh, Citykauten är sååå bra! trots att det väl inte är någon kvar från orginaluppsättningen över huvudtaget..ja förutom älskade Dr Carter som verkar göra inhopp då och då. Men jag tycker att det funkar ändå med helt nya karaktärer, brukar annars ha svårt för när serier byter ut allt och alla så att man inte känner igen sig alls. Tycker dessutom att det är extra glädjande att John Stamos nu har fått en fast roll i Cityakuten. Jag älskade ju Huset fullt när jag var liten och jag skrev kommer jag ihår i en uppsats när jag gick i femman, att jag skulle bli Mrs Stamos en dag.

Satt i min fina marimekkofåtölj och tittade på tv, granen stod så grön och grann bredvid och från min vänstra sida spred en rosa hyacint sin underbara starka doft. Jag tittade på granen och kände mig lite ledsen..som jag gör varje år vid den här tiden då helgerna är slut, det är grått och trist och trots att det är nytt år och man på ny kula ska börja, så ska man packa ner just kulor, glitter och ljus.
Jag älskar julgranen och allt som är i den och hur den förgyller ett rum och känner varje år att jag inte gett den tillräckligt med uppmärksamhet. Att jag inte njutit nog.

     Menmen...

Bubbelbadet var skönskönt!
Jag drack vatten ur flaska, läste förrförra numret av Elle, som jag helt hade glömt bort - ooooohhhh vad fina bilder och kul läsning det var i den.
Jag lyssnade också då på Jared Letos band "30 seconds to mars" samt "Bacon Brothers" Kevin Bacons musikaliska projekt och jag får nog säga att bröderna Bacon vinner.
Jared Leto hade ganska snabba låtar som till slut inte gick att höra nån större skillnad på, det blev för mycket helt nekelt, men kanske nån låt då och då på en blandad spellista skulle funka utmärkt.
The Bacon Brothers hade mer softa låtar blandat med lite singersongwriter, rock och pubigt.

Till kvällsmat blev det en god spagetti med köttfärssås, ruccolasallad, tomater,gurka, avocado och vitlöksbröd. Mumma! Jag är en liten mästerkock jag...hehe.
 
   


Kommentera 1 st

Kommentarer
Emrebenedicte
2009-08-26 - 13:53:06

Congratulations on a job well done. Thanks


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: