GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Friday night, dinner, movies and mätt i magen

2007-02-16 | 19:51:51 | Vardag

146310-909
Fredag kväll. Maten på tallriken är uppäten..ojoj, vilken bukfylla.

* Vitlöksmarinerad kycklingfilé
*Tagliatelle med paprika/chilisås
* Ruccolasallad med cocktailtomater, gurka, majs
* Kronärtsskocka, lupinfrön och soltorkade tomater
* Vitlöksbröd


Vad äter ni ikväll?

Tur att jag gått TVÅ promenader idag..urk und rap vad mätt jag är.
Vi har köpt två stycken filmer på "Coops filmfestival", hehe, en lång och hyllad Metallicadokumentär och "Nu blåser vi snuten" med Burt Reynolds.
Jag såg den där Metallicadokumentären i somras nån gång, men såg inte hela för den gick sent en kväll när jag skulle gå upp okristligt tidigt och jobba fabriksjobb.
Jag är inget stort fan av Metallica alls, nej de är bland det tråkigaste jag sett live ( Roskilde 1999), men dokumentären var väldigt bra gjord och själva historien om dom är intressant.

Fick en av mina favoritgodsaker utav Stefan förut - Flipper, fruktskum doppat i choklad format som en delfin...mmmm.
..ja så jag får väl ta nya jag-ska-bli-smal-tag imorgon...igen...*suck*..om jag bara kunde låta bli att tycka om och stoppa saker i munnen hela tiden...

Kommentera 9 st

Kommentarer
H-S
2007-02-16 - 21:36:17

i kväll har jaf fått mat av min sambo! han fick kokbok när han fyllde år så det blev Spaghetti Tetrazzini. Ugnsgratinerad spaghetti och kyckling! Blev jättegott!

Lotta
2007-02-16 - 21:52:05

Some kind of monster? Grym film... Lars Ulrich är som en ettrig treåring och James ser lugn ut ända fram tills hans formligen expolderar. Lars farsa spyr galla över titellåten och stackars Kirk sitter bara mittimellan och försöka göra allt för att inte odla sitt ego =)

Mia
2007-02-16 - 23:06:29

Här ha vi ätit hemlagad pizza men i morgon blir det kyckling.
trevlig helg

Yonna
2007-02-16 - 23:18:35

Vad god din middag ser ut :-)
Det är alltid roligt med nya filmer, speciellt om man köper dem. Idag så hyrde jag två filmer, någonting som inte händer allt för ofta; Myrmobbaren och Liljekonvaljflickorna hette dem. Såg den förstnämnda idag, och den var riktigt söt :-) Ska se den andra imorgon med mammi - det ska bli riktigt kul!
Hoppas att du får en riktigt trevlig helg! Kramar

Emilia
2007-02-16 - 23:19:56

Vad gott det ser ut :) Själv åt jag pizza :P

Sussi
2007-02-16 - 23:40:53

Mums, det ser verkligen smarrigt ut!
Min middag bestod av kyckling och ris + sallad, väldigt gott :)

anna wintour
2007-02-16 - 23:58:56

Det finns en sak med bloggandet jag inte riktigt förstår? läs vidare på min blogg och skriv gärna dina erfarenheter neg som positivt med bloggandet. jag tycker att bloggare borde skärpa sig....

Anna
2007-02-17 - 00:26:17

Anna wintour: Hmm, för det första så får jag väl säga att jag ofta skriver svordomar när jag jag kommenterar eller uttrycker mig ty svordomar är rena förstärkelseord för mig..så nu vet jag inte om jag skulle kunna skriva " fan vad bra" t ex om nåt du gjort utan att du raderar mig för att jag där använde en svordom..om än i en för mig positiv bemärkelse.

Och jag förstår inte riktigt vad det är för skillnad på att utesluta kommentarer med svordomar mot att utesluta kommentarer med reklam och så såsom Engla gör? Var i ligger skillnaden där i ren censur och ovilja mot en sorts kommentarer?

Engla sitter ju i en sits där hon inte bhöver svara på en enda kommentar egentligen, medan jag själv känner mig manad till att svara på alla jag får i stort sett, både i min blogg samt tillbaka i själva kommentatorens blogg för HEY - jag finner det inte som en självklarhet att den som kommenterade kommer tillbaka till min blogg...
Engla får en massamassa kommentarer och jag förstår att det är svårt att svara på ens en bråkdel utan att det skulle ta hela dagen..men det tragiska är att det finns så många som söke ren uppmärksamhet från henne genom att hela tiden promota sin egen blogg i hennes...de söker desperat hennes uppmärksamhet i hopp om att kanske kanske få en "kommentar tillbaka av den stora Engla".
Jag har ingenting emot Engla så sett, har ingen uppfattning om hene som person och henes blogg är inget jag egentligen intresseras av.

Jag har aldrig själv skrivit en elak kmmentar..i alla fall hoppas jag inte att jag blivit tolkad som det eller skrivit något som tagits illa upp. Jag har också blivit skonsamt besparad från elaka kommentarer i min egen blogg.
Så i nuläget är det svårt för mig att ens uttala mig om huruvida jag själv skulle radera andra kommentarer annat än mina egna om jag t ex stavat helt åt helvete fel eller formulerat mig på ett otydligt sätt.
Men jag ser det som här just nu - har någon skrivit något elakt - riktat till mig låter jag det väl stå kvar..de är oftast anonyma de där som skriver sådant och det "tjänar jag ju bara på" ty alla kommentarer och besökare trissar ju upp ens popularitet och jag är ganska bra på att både bita ifrån och ironisera bort saker. Skulle dock en elak kommentar vara riktad mot nån annan mig i min blogg skulle jag ta bort för nån annan ska inte behöva lida för min exhibiotinistiska sida.

Jag lämnar ut ganska mycket av mig själv på min blogg. Jag berättar var jag bor och jag nämner folk ikring mig vid deras korrekta namn. Till skillnad från många bloggar där bloggaren ofta bara nämner t ex sin sambo vid initialbokstaven i förnamnet..Jag funderar ganska mycket kring det där varför de gör si och jag så... Men jag har inte med bilder på andra än mig själv om de själva inte gett tillåtelse till det.
fast vad jag ville ha sagt med detta sista stycke det vet jag inte..
well well.
kram

Anna
2007-02-17 - 00:32:05

h-s: Mm det lät gott - kag gillar pastagratänger av olika slag =)

Lotta: yep that's it..haha jag kommer bara ihåg hur de bråkade om när han alkoholisten var tvungen att bara spela in några timmar om dagen och tvingade de andra att sluta för dagen när han lämnade studion hihi.


Mia: mm hemlagad pizza är en stor favorit hos mig =)


Yonna: de där filmerna har jag aldrig hört talas om.vad är de för några? Hihi jag kallar min mamma för mammi också - det står tll o med på mobilen när hon ringer =)

Emilia: I love pizza =)

sussi: det lät nyttigt o fräscht din middag =)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: