GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

en dag...tillsammans med Marian Keyes, Sophie Kinsella....Anna Larsson..

2007-04-16 | 10:42:49 | Foto/Fotografering

146310-1283


Jag har hunnit med massa mycket hittills; diskat en disk, bäddat en säng, sprungit en runda i cirka 30 minuter, duschat en dusch...oiiiii! Posten! Redan? ...fan, bara reklam, som jag trodde - allt enligt schemat...och en tråkig räkning..*morr*..
Var var jag...? Ja just det, vad jag gjort...Jag har läppjat en latte , kladdat med en Atkins Decadence Bar- mmmm, gjort 20 armhävningar, stretchat lite granna, 3 sms, bara nästan gråtit över bölderna, njutit av härliga vårdofter och funderat över lunch...

Nu ska jag bara sitta och Skriva Skriva Skriva i flera timmar, allt enligt ett eget inititiv med stöd och i samrådan från min underbara mentor Christina.  Jag ska unna mig denna tid nu. Varje dag. Känna efter och ta det hela på allvar. Fundera över varför skriver Jag? Och så skriva skriva skriva. Hade ett bra samtal med Christina i fredags och vi diskuterade olika vinklingar på mitt skrivande och hur jag ska göra och vad jag känner och så där...

En dag...en dag kanske jag också har en bok som jag kan ha med på bilden här ovan, bakom kaffetmedvarmamjölkenochkanelen tillsammans med favoriter som Marian Keyes, Mary Janice Davidson och Sophie Kinsella...en dag kanske jag har gett ut en bok och livet känns lite som en dans på rosor..rosa rosor naturligtvis och ett snyggt egetlayoutat och designat omslag.

Vad har ni för drömmar? Har ni redan uppfyllt era karriärsmål? Eller har ni någon dröm vid sidan av en redan uppfylld karriär? Vad pluggar ni till?

Skulle vara roligt att veta lite mer om alla Er som kommer och hälsar på varje dag. En del av er känner jag ju till via era fantastiska bloggar,  en del skriver långa härliga kommentarer och bjuder på sig själva utan blogg..men så är ni en hel del som också är anonyma...vilket är helt ok med. Alla är välkomna.
Kommentera 21 st

Kommentarer
Malin
2007-04-16 - 10:47:14

Jag heter Malin, har precis skickat in mina arbetsprover till konstfacks bildlärarlinje...med förhoppning om att komma in, men tankar om att få söka en fem, tio gånger innan chansen kommer.
Målar, ritar, pysslar, skriver, fotar...sånt. Sån är jag.
Drömmer om att ha ett jobb jag slipper ha ont i huvet för varje dag...fast egentligen vill jag måla och fota och resa jämt, och inte jobba. Men man måste ju få pengar från någonstans. ;)
Kram

Lea
2007-04-16 - 10:49:28

Du är väldigt lik Kishti Tomita på din "bloggbild" eller vad man ska kalla det =)

Sweetheart
2007-04-16 - 10:50:53

Pluggar data, men vill egentligen jobba med ngt flashigare :) Som designer, make up artist eller journalist eller något sånt! :) Lycka till med ditt skrivande idag!

H
2007-04-16 - 10:57:06

Godmorgon!
Jag försov mig idag och höll på att få parkeringsböter...Det var med nöd och näppe som jag klarade mig!!Var slå igår och orkade inte ställa bilen i parkeringshuset...Vad det gäller min karriär så håller jag på med grejor som jag tycker om just nu!!Dels jobbar jag runt på olika restauranger...jobbar i min firma med att designa kläder..Gör även hårförlängningar!!Jag trivs med det här för tillfället...kommer satsa på kläderna i höst mer!!

tänkte be om ett råd från dig...Jag älskar att foto och då på det gamla vanliga sättet med att framkalla typ stå och blaska i badrummet hihi..Nu vill jag dock flytta mig framåt i tekniken och införskaffa en systemdigitalkamera!!Har en Canon EOS kamera nu men vet inte vilket märke jag ska satsa på när det gäller digitalt..kollade på en Olympos som var riktigt fin..för många år sedan hade jag en Minolta som jag var väldigt nöjd med..Har du något bra tips??hade tänkt mig prisklassen 6000-8000kr
Kramizar

Ina
2007-04-16 - 11:03:36

Vad jag drömmer om...det är mycket. Har precis blivit klar ekonomie magister, skall ha fest på lördag. Jobbar för tillfället i en investeringsbank men drömmer om att jobba för något stort modehus och ta hand om deras juridiska grejer, som t.ex. problemet med fake produkter. Är glad, übersocial och pratsam. Älskar att sporta: gym, cykla (cykeln hade vårpremiär igår!), slalom, dans, pilates, nästan allt går. Har blivit beroende av latten med kanel på...tackar Anna för det! Så mumsigt med rågbrödsmackor!

leopardia
2007-04-16 - 11:05:58

det här med att frilägga. eftersom jag fattar noll. skär man runt motivet man vill ha? verkar ju jättesvårt att vara så stadig på handen...
jag drömmer om kreativitet och en karriär som är det samma... kram

Nina
2007-04-16 - 11:08:54

Ooo nu blev jag super glad, jag har snart läst ut min bok och tänkte fan att jag inte har någon ny. Nu vet jag att jag ska springa till pocketshopen o inhandla 3 st.Wee.
Ha en riktigt mysig dag.
KRAM

A
2007-04-16 - 11:11:56

Hej. Läser din blogg varje dag sen ca. en vecka, supertrevligt. Jag drömmer också om att skriva men har numera mest gröt i hjärnan, men en dag ska jag sätta mig ner och förverkliga mitt skrivande. Jag hade också en gång en dröm om att bli konstnär men det bidde inget av det, men jag älskar färg och form och det är det som är så underbart i din blogg färg varje dag :) Ha det bra.

Ellinor
2007-04-16 - 11:39:17

Jag är på gränsen till att ta det stora steget och uppfylla mina drömmar! hoppad jag kommer in på poppius :)

P
2007-04-16 - 11:45:21

Ja! Skriva är härligt. Vad är det du skriver? Din blogg är härlig, men det har jag nog skrivit förut... Ha en skön dag!

Minna
2007-04-16 - 11:53:05

svar: Katter är så söta tycker jag, har en katt hemma :D

Hanna
2007-04-16 - 12:03:24

Jag pluggar till ingenjör, industriell organisation och ekonomi med inriktning på logistik och lednin. Jag drömmer om att arbeta mig uppåt och ta en plats i den mansdonimerande världen av företagsledare. En lång väg att gå och många fördomar att knäcka. Men jag SKA lyckas!
Imorgon får jag uppfylla en av mina "hemliga drömmar" att jobba som modell, dessutom ska jag på en intervju på SAAB för ett sommarjobb. Livet känns lätt och roligt just nu! Drömmarna går i uppfyllelse, kan inte vara mycket bättre!

H
2007-04-16 - 12:22:49

Tack för tipset...ska in till Linköping imorgon och kolla kamror!

Madde
2007-04-16 - 12:22:57

Jag läser på psykologiprogrammet, det är en del av vad jag vill göra , men jag som många andra har också andra drömmar vid sidan om som känns svårare att uppnå av olika skäl!där finns skrivande, resande osv.
Har läst din blogg nu i drygt en månad och det är alltid "roligt" att läsa den, många fina bilder och du bjuder på dig själv så oerhört mycket.
Allt blir bra förr eller senare.
man behöver inte ha någon brådska med att bestämma vad man ska göra. det mesta löser sig tillslut.

Sofia
2007-04-16 - 12:41:48

Jag är en av dessa anonyma som läser din blogg varje dag, för jag tycker så jättemycket om den. Försöker blogga själv, men mitt liv är så fullständigt tråkigt så jag har aldrig nåt att skriva om. :)

Ha en skön dag i solen! :)

Millan
2007-04-16 - 14:53:20

Jag älskar att läsa, speciellt din fina blogg xD Hihi. Blir så glá i själen varje gång jag kikar in här. Färgglatt å bra. Ibland när jag vill ha inspiration till att plugga kikar jag bara in här tillsammans med en kaffe och blir jättepigg. Jag vill så mkt, nu läser jag biologi, så jag vill bli biolog. Innan ville jag bli psykolog. Svårt sånt där. Man vill ju mer än man hinner ta sig för :)

Jessica
2007-04-16 - 17:53:23

Det finns så mycket jag drömmer om! Jag vill ut och resa, jobba med kläder, skaffa familj + hund+villa, ja allt det där :p Jag har skrivt en lista på saker som jag ska ha gjort innan jag dör, den listan ska jag genomföra, det har jag bara bestämt mig för! :)

Jeanette
2007-04-16 - 18:07:14

Har så högtflygande planer :D
Studerar till socionom med inriktning mot äldre och funktionshindrade, engagerad inom politiken och brinner för socialpolitik. Skulle kunna tänka mig en karriär (om man kan kalla det det med den här utbildningen) ionom lanstinget eller inom kommunen.
tycker om din blogg!
Kram!

Jennifer
2007-04-16 - 18:13:58

Läser din blogg för att det är ren skär underhållning (ursäkta om det på någotsätt beskriver till liv som någonting negativt, men du är fruktansvärt duktig på att skriva)

Själv sitter jag på ett callcenter, kundtjänst. Min dröm är att bli socionom med inrikting på socialpedagokik. Men det är inte det enklaste att komma in på utbildningen heller, håller tummarna för hösten *S*

Jennifer

Millis
2007-04-16 - 18:32:03

Jag läser din blogg varje dag för att jag tycker att du skriver så medryckande, när man väl har börjat läsa så går det inte att slita sig. Jag är nästan beroende av din blogg.

Själv går jag i tvåan på gymnasiet, läser samhäll inr. juridik, så mina framtidsplaner är att bli en ftramstående jurist eller professor i ngt juridikområde ;)
Men karriären är inte allt för mig, någon gång i framtiden vill förverkliga en av mina stora drömmar och ge hästarna en större plats i mitt liv och satsa på antingen en tävlingskarriär eller på hästavel.

Anna
2007-04-16 - 20:18:30

Ina: Haha, Varsågod Ina! Latte och grova mackor med ost är mumma!!! Kramar!

Madde: Du har så rätt...man ska inte övergrubbla på allt...utan försöka att ta det lite som det kommer...slappna av o njuta...Kramar till dig o tack för kommentaren!

Millan: Åh tack , vilken jättefin kommentar! Ska göra mitt bästa för att fortsätta pigga upp och inspirera. Kram på dig!

Jennifer: Tack! Dte är väl lite granna det jag vill..att även om jag skriver om för mig plågsamma o tråkiga saker vill jag ju ändå att det ska ha ett läsvärde. Många kramar till dig!!!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: