GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

swoosch sa helgen

2006-12-03 | 23:44:28 | Vardag

146310-12

Mmm, min nya favoritmåltid: Caffeltte med kanel, Hälsobräck med ost och gurka.

Hmm, magen fortsätter kännas konstig...får gå till apoteket och köpa mer Lozec Mups imorgon...för pengar jag inte har egentligen och om jag hade haft dom hade de ju hellre lagts på typ någon kofta, något linne och någon slags byxa istället. Eller en ny body lotion.

Fick dock en fin stickad tröja av mamma idag. En vit med stora bruna knappar på och stor krage. Från Vero Moda. Hade på mig den under vår caffelattepromenad på eftermiddagen och till det svarta stuprörsjeans,  grova svarta knähöga mcboots och en fusk päls i leopardmönster från H&M. Haha, jag var det enda på ringleden (den motionsled på 6 km som går runt staden) med fuskpäls bland alla andras toppluvor och vindtäta jackor i rött, vitt och blått.

Hann göra färdigt alla smyckebeställningar, hoppas de blir nöjda och att jag säljer lite till och även får nya beställningar.

Testade min nya ansiktsmask idag jag fyndade på ebay, Ole Henriksens "Firm Action Pore Refining Mask". Kan inte nog lovorda hans Roll-on blemish attack som är det enda som någorlunda biter på den typ av "bölder" jag får då och då. Ska bli intressant att se om masken kan hjälpa till ytterligare. Tycker nog att den böld jag fått nu inte alls känns lika hård som imorses.

Imorgon ska jag "jobba" 2,5 timmar på Kontorsboden. Helt själv dessutom. Var längesen...vet knappt om jag kommer ihåg hur babsapparaten fungerar.
Och imorgon måste, måste jag verkligen, lägga in all tvätt i klädkammaren, i rätt fack, hänga fint på galgar och så. Jag älskar kläder, vill alltid ha nya och fler, men jag är helt usel på att hänga in tvätt och sköta/vårda plaggen på det sätt som de förtjänar.

Måste även ta tag i mina foton och projekt till avstämningen i skolan på onsdag...och läsa lite glossy tidningar.
Kommentera 2 st

Kommentarer
Hannah
2006-12-03 - 23:47:58

mums.

Jessica Alba
2009-12-18 - 11:17:03

I really enjoyed it. You have done a great job.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: