GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Partyklänning, Carriedrömmar och åldersnoja

2006-12-11 | 00:48:19 | karriären och drömmen om en

*suck*
sitter här och önskar att jag hade Carrie Bradshaws garderob. Bara kunna gå in i den och välja och vraka bland alla fantastiska kreationer, jeans, toppar och klänningar.
Särskilt klänningar. Är väldigt inne på det här med klänningar just nu och opassligt nog så har jag väldigt få känningar.
Försöker kolla på nätet efter hyfsat billiga alternativ, men jag vet inte riktigt var jag kan kolla mer än H&M...och där finns några jag väldigt gärna skulle vilja ha, men de är slut i alla storlekar.
Helst vill jag ha korta klänningar, utan axelband, åtsmitande liv och mycket tyll.
Å andra sidan när ska jag bära en sådan? Men det skulle vara fint att bara ha den där, hängandes i garderoben, vetskapen om att den hänger där, så att jag kunde gå in i min klädkammare och bara känna på den.



Den här Oscar de La Rentan från SATC säsong 6 vore inte dum den.

Förresten är det inte bara Carries garderob jag vill ha (utan det mesta av samanthas och charlottes också, samt lite av mirandas), utan jag vill ha lägenheten, laptopen och karriären också.
Jag vill sitta vid min dator, titta i talet och tänka, skriva ner lite och få betalt för det. Få mina texter publicerade i en tidning med glossy pages och kanske en illustration och ett foto här och där.
Och en egen bok vore inte heller fel att en dag kunna stoltsera med.



Varje dag tänker jag att "idag är dagen jag ska vara kreativ och få en massa texter skrivna, bilder ritade och foton tagna", varje kväll när jag ska somna kan jag ofta summera att "fan jag fick inte det och det skrivet, jag borde gjort mer, imorgon ska jag ge järnet och sedan skicka till Veckorevyn, Elle, Glamour och Solo " ...
Jag har en massa idéer och uppslag, men ibland tjorvar allt till sig i huvudet och jag får inte ut nånting istället. Det blir till en massa krypande under skinnet och en klump mellan brösten istället.

Men en dag...

Borde bara ha börjat lite tidigare...jag är för fan 25 år nu. Lika gammal som Ebba von Sydow. VAr är hon? Och var är jag?
Jag känner glädje över alla duktiga 20åriga  tjejer med kreativa karriärer med intressanta liv och snygga kläder vars liv och bloggar jag läser här på blogg.se, men jag blir också så otroligt avundsjuk och åldersnojig.

Hmm..nu fick jag ont i magen igen.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: