GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Imorgon kanske jag blir blind och döv

2006-12-19 | 00:47:14 |

imorgon...eller idag blir det ju ty det är efter midnatt, så kommer  pappa och hämtar mig klockan 09.15 för att skjutsa mig till Falköpings lasarett. Äntligen ska någon expert kolla upp mina öron och vad som försigår i dom och varför jag i snart 5 år haft stora problem med baksug och stora  slå lockkänsla i öronen så fort jag motionerar något mer ansträngande än promenader, är trött eller druckit svart kaffe. Vissa dagar är det riktigt dåligt med öronen vilket gör mig trött och det sätter sig psykiskt också.

Efter det ska pappa och jag handla lite. Ska kolla efter en stor plastgran att klä i år. Stefan är ju allergisk mot både granar och katter -två saker jag älskar...men jag älskar honom också så granuppoffringen är väl ingen stor sak. Hellre plast än ingen alls...förra året hade vi en enebuske.
Just nu har jag ställt en bordsplastgran vid en av högtalarna i vardagsrummet



På eftermiddagen ska jag till optikern då och de kommer säkert att säga att jag blir blind inom ett år...det är alltid min stora skräck att jag ska få det beskedet, hatar syntest. Tror att jag kommer sluta som Mary Ingalls i Lilla huset på prärien . Vilket vi också diskuterade idag i skolan. Jag var den enda som inte såg pappa Charles Ingalls som något lite läskigt. De andra såg honom som trygg.
Jag vet inte det jag.

Nu ska jag snart nana...eller så kanske jag borde sova såå minimalt som möjligt och dricka litervis med svartkaffe och springa nån kilometer innan läkarbesöket imorgon så att öronen riktigt är i sitt esse.
Så pillar jag säkert in nåt vasst i ögonen också.

Kommentera 1 st

Kommentarer
Fish Games
2010-01-26 - 09:10:51

I have surfed to your site accidentally and can not break away from it. It is really great!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: